Lördagens bästa spel finner jag i V75-6 på Åbytravet som körs som lopp 10 där 3 Charron gör en intressant start och som jag spelar plats på. Fyraåringen från Norge visade under fjolåret att han tillhör kulltoppen i Norge då han var fyra i det norska Kriteriet och tog under året tre segrar på nio starter. Han årsdebuterade under påskafton på norska V75 och var då fin när han kördes till ledningen med ett varv kvar till mål och sedan var det spel mot ett mål när han vann enkelt. Efter det loppet så har han varit struken inför en tilltänkt start på grund av förkylning men det ska enligt stallet inte vara några konstigheter kring formen då han sköter träningen på ett bra sätt. Här har han lottats till ett fint utgångsläge samtidigt som han får kusken Örjan Kihlström upp bakom sig och troligtvis så bär det av till ledningen för Charron här och isåfall så ska det vara rätt så bra segerchans, men även från en annan position i den främre träffen så ska han räknas och att han ska sluta bland de tre främsta som jag spelar här tycker jag det är en toppchans på.



Som vanligt när det vankas V75 så saknas det inte motstånd och värst emot här är amerikanaren 7 Wishful Order som även den tränas i Norge. Hans resultat är fina och i år har han fått två lopp i kroppen båda på svensk mark där han näst senast i årsdebuten inkom som tvåa i mål och i senaste starten så var han ute på V75 där han tog en fin seger efter att ha fått en perfekt resa i rygg på ledaren. Nu startar han från ett lite tuffare utgångsläge här, men är så snabb i benen att ändå kusken Magnus Djuse bör kunna hitta en fin position och om det sedan klaffar en aning här för Wishful Order så är han bra nog för att segerstrida.


En annan utmanare är 4 Jacques Mearas som gjorde andra starten för året i mitten av april då han var duktig som tvåa efter en rätt så tuff resa mestadels utvändigt ledaren. Med det loppet i kroppen så bör nu formen vara rejält uppåt och han har dessutom lottats till ett fint utgångsläge här vilket kommer att ge honom en fin resa. Den långa distansen passar Jacques Mearas fint och han tål att göra en hel del jobb själv om så krävs och med hans fina grundklass så duger han bra i det här loppet.





3 Charron

Spel: Plats (1-3)

Odds: 2.25

Bolag: bet365



Lycka till!
Christoffer

This is the stats tab
This is the post tip