I den sista kvartsfinalen av ATP Masters i Madrid ställs Daniil Medvedev mot Jiri Lehecka. Spelarna har endast mötts en gång tidigare, förra säsongen i Wimbledon, där Lehecka fick ge upp efter två spelade set. Spelbolag har världsfyran som en favorit till seger. Här är mitt speltips i matchen.

Medvedev spelar allt bättre på grus - även om detta är långt ifrån favoritunderlaget. Bortsett från en seg inledning mot Matteo Arnaldi, som Medvedev sedan vände, har han gjort det bra mot Sebastian Korda. Sist vann Medvedev i raka set över Alexander Bublik, som höll en hög nivå. Men Medvedev hittar oftast en väg att navigera sig till avancemang.

I sin comeback efter den tidiga utgången i Miami har Lehecka spelat utmärkt. Han har tagit sig förbi Hamad Medjedovic, Thiago Monteiro och ikonen Rafael Nadal - utan att ha tappat något set. Men det är knappast formstarka spelare som har stått på andra sidan nät. Dock har Lehecka gjort sitt jobb och behöver höja sig ytterligare för att ta sig till semin.

Nya framgångar för Medvedev?

Även om Lehecka har hållit en hög nivå ställs han mot en spelare som inte direkt passar honom. Här kommer Lehecka få jobba hårt, men jag tror ändå inte att han räcker till. Medvedev är en svår nöt att knäcka i dessa sammanhang och alltid att räkna med.

Mina pengar läggs på att Medvedev täcker den låga handikapp linan på -2,5 games, till 1.90 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip