Game 6 väntar mellan Nashville och Vancouver, och här blir gästerna underskattade.

Nashville höll liv i matchserien senast då man vann med 1-2 borta. Man var illa ute då man släppte in 1-0 i början av den tredje perioden, men med 1-1 med 13 minuter kvar och 1-2 med drygt sju minuter vände man matchen, och man kunde hålla undan.

Nu ska man försöka ta ytterligare en match för att säsongen inte ska ta slut och man är inte på något sätt avsågade här då man har bra spelare i Forsberg, Josi och O’Reilly. Man blir dock favoriter här och matchen känns helt jämn, och jag håller gästerna något högre än Nashville.
Stastney och Schenn förväntas missa matchen.

Vancouver har läge att avgöra

Vancouver stod för en riktigt fin grundserie då man slutade på en fin tredjeplats i conferencen, före lag som Colorado och Edmonton, något som säger en del om lagets kvalitet.
Efter att man vann game 4 så skaffade man sig 3-1 i matcher, men senast lyckades man inte slå in matchbollen då man föll med 1-2. Insatsen var dock inte svag, och man kunde likaväl ha vunnit.

Nu väntar bortamatch i denna game 6 och hittills har man vunnit båda matcherna i Bridgestone Arena, så man bör komma med bra känsla.
Boeser, Petterson, Miller och Hughes är några av lagets stjärnor, så det finns gott om kvalitet, och man ska ha bra chans trots bortais.
Poolman och Demko saknas samtidigt som DeSmith är dtd.

Saros (Unconfirmed) - Silovs (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Coolbet
This is the stats tab
This is the post tip