Rogers Place bjuder på åttondelsfinal mellan Edmonton och LA Kings, och här har hemmalaget läge att avgöra matchserien.

Efter 1-1 i matcher har ni Edmonton skaffat sig ett rejält grepp om kvartsfinalplatsen då man tagit två raka segrar. Först 1-6 där man stod för en riktigt bra insats, och stjärnorna klev fram som så många gånger förr.
Nu senast vann man en målsnål tillställning med 0-1 där Skinner var stor matchvinnare då han samtliga 33 skott han fick på sig, och sett till de två sista matcherna har han tagit 60/61 skott.

Någon ny målsnål match lär det inte bli här då man efter den svagare insatsen offensivt senast lär vara rejält mer påkopplade, och med McDavid, Draisaitl och Hyman i truppen samt en målvakt i zonen så tror jag man avgör på hemmais.

LA Kings har en tuff uppgift framför sig

LA Kings stod för en fin insats senast då man trots ett skottövertag på 33-13 och ett klart spelövertag förlorade med 0-1, och istället för 2-2 i matcher har man nu kniven mot strupen.

Senast var det hemmaplan och att det är borta här är ett minus då Edmonton är urstarka på hemmais. Visst lyckades man ta game 2 på bortais, men att man ska göra det igen tror jag inte, och även om Kopitar och Kempe håller hög klass så räcker man inte till här.
Copley saknas i matchen.

Skinner (Unconfirmed) - Talbot (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip