I TD Garden ska Boston och Toronto göra upp i en game 7, och för båda lagen är förutsättningarna vinna eller försvinna.

3-1 i matcher har blivit 3-3 för Boston efter ett man förlorat dubbla matcher, och matcherna har slutat 2-1 samt 1-2 efter förlängning.
Här får man spela den avgörande matchen i TD Garden inför hemmafansen, och efter förlusterna så bör man komma ut och göra en stark insats.

Målskyttet har även varit svagt sista matcherna och man har haft svårt att få hål på Woll hos gästerna.
Man har dock själva en bra målvaktsuppsättning och kan spelare som Pastrnak, Marchand och Zacha bli ännu mer desperata så bör man kunna skapa tillräckligt med lägen för att vinna matchen, och jag tror man tar sig till kvartsfinal.
Poitras, Lucic och Peeke saknas samtidigt som Heinen är dtd.

Torontos resa tar slut här

Vid 3-1 underläge och stjärnan Matthews borta som gjorde 69 mål i grundserien såg det mörkt ut för laget. Man har dock lyckats vinna två raka matcher utan honom, och senast var det Nylander som blev matchvinnare då han gjorde båda målen i 2-1 segern.
En annan anledning till segrarna är målvakten Joseph Woll som kommit in och stängt igen ordentligt då han bara släppt in två mål på sju perioder, och han har vunnit målvaktsmatchen mot Swayman.

I grunden är dock Bostons målvaktssida klart starkare då både Swayman och Ullmark håller hög klass.
Toronto har dock en stark offensiv med Nylander, Tavares och Marner samtidigt som det finns en chans att Matthews är tillbaka här, så man är inte helt avsågade, men jag tror hemmalaget kliver fram och avgör matchserien på hemmais.
Murray och Klingberg saknas samtidigt som McMann är dtd.

Swayman (Unconfirmed) - Woll (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Coolbet
This is the stats tab
This is the post tip