Speltips: Djurgården draw no bet till 1.73 (asian 0) hos Unibet

__________________

En riktigt fin match på förhand mellan två spelande lag som alltid bjuder på bra fotboll. Djurgården har däremot visat sig betydligt starkare i poäng och något annat vore konstigt, trots att man inte alltid spelar bra så är man svåra att slå och har spets för att avgöra matcher. För VSK:s del så har det varit en rejäl ineffektivitet som gjort att laget ligger på nedflyttningsplats trots att de borde vara högre upp i tabellen sett till hur varje match har sett ut. Båda lagen har gemensamt att de båda skakade om Malmö FF och stod emot med imponerande prestationer på bortaplan.

Västerås
Senaste match: Hammarby - Västerås 2 - 1
xG: 0.87 - 1.26
Skott/skott på mål: 12/6 - 14/5
Possession(%): 57 - 43
Hörnor: 5 - 2
Första halvleken tycker jag Hammarby har kontroll på matchen och VSK gick inte helt att känna igen. Kim Hellberg lyckades med sin taktik och det kändes som VSK inte fick till pressen alls i sitt man/man-spel. Hammarby gick till halvtidsvilan med 1-0, i andra halvleken utökade man relativt tidigt till 2-0 men sedan fick VSK mycket energi efter ett trippelbyte som gav effekt direkt. Hade matchen hållit på ett par minuter till hade nog VSK fått med sig en poäng men nu blev det för tufft att hämta upp 2-0, men där man kan ta med sig andra halvlek.


Djurgården
Senaste match AS: Djurgården - GAIS
xG: 0.57 - 0.72
Skott/skott på mål: 10/4 - 10/3
Possession(%): 57 - 43
Hörnor: 5 - 2
Om VSK inte gick att känna igen mot Hammarby inledningsvis så var det samma med Djurgården. Det saknades fart och återigen kändes yttrarna svaga hos Djurgården som man överlag är så beroende av. Det positiva var att GAIS inte skapade någonting nämnvärt och viktigaste var bara tre poäng efter en sviktande form. I veckan spelades även Sv.Cup-finalen där Djurgården gjorde en väldigt bra insats mot Malmö FF och stängde ner även deras offensiv, matchen gick till straffar där Djurgården förlorade.


Läget i VSK?
I stort sett alla tillgängliga.

Läget i Djurgården?
Besard Sabovic avstängd. Tokmac Nguyen fortsatt avstängd. I övrigt är läget oförändrat kring skador.

Djurgården visar mer effektivitet och stabilitet

Sneglade tidigt mot VSK-oddset i och med tätt matchande för Djurgården och sedan en Sv.Cup-finaltorsk på det. Däremot så tror jag matchen ändå gav Dif mycket och det kändes även på supportrarna efter matchen. Det är inte många lag som lyckats stå upp så bra mot MFF och man var även sånär på att vinna även under ordinarie tid, således finns det mycket att ta med sig. VSK är ett väldigt bra lag som jag ofta hyllar, däremot märks kvalitetsskillnaden i straffområdet i sådana här matcher för tydligt - vilket i sig inte är konstigt då det skiljer flera nivåer. Förvånar mig inte att VSK återigen kommer att spela bra här och driva på spelet, medan Djurgården kan täcka sina ytor och utnyttja VSK:s desperation. Spelare för spelare skiljer det mycket här och Djurgården bör kunna plocka bort sin “egna” spelare i Patric Åslund och sedan Linday så har man vunnit matchen. Djurgården har det starkaste centrala mittfältet och de spelar trots allt på samma underlag. Draw no bet på Djurgården har seglat upp till intressanta odds och här väljer jag att ta position.

Speltips: Djurgården draw no bet till 1.73 (asian 0) hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip