Speltips: Real Madrid asian - 1,5 @ 2,02 - Expekt -
Speltips 2: Arda Guler över 0,5 skott på mål @ 1,98 - Expekt -

La Liga säsongen börjar lida mot sitt slut och Real Madrid har i princip säkrat guldet med fem matcher kvar att spela. Elva poäng före tvåan Barcelona och det har vi väldigt svårt att se marängerna tappa. Villarreal borta kan vara en lurig match men i övrigt har man Cadiz (h), Granada (b), Alaves (h) och Real Betis (h). Vinner man två av dessa är bucklan i hamn oavsett vad Barcelona hittar på i sina matcher. Tror att man har goda chanser att ta en av vinsterna här när man gästas av bottengänget Cadiz.

Precis som senaste ligamatchen har man Champions League som väntar efter. Den gången vann Real med "b-laget" över Sociedad på bortaplan. Blir säkert samma visa här, att trupp och bänkspelare luftas för att sedan köra med ordinarie manskap i Champions League-returen mot Bayern Munchen.
Efter två mål från Vinicius Junior blev det 2-2 i Tyskland och det var ett resultat som tränare Carlo Ancelotti hoppas kunna förvalta till avancemang i Madrid.

Belgiske burväktaren Thibaut Courtois är äntligen tillbaka efter lång skadefrånvaro och efter suttit på bänken mot Bayern kan han få chansen här då Andriy Lunin sparas till onsdagsfighten. Fran Garcia, Eder Militao, Dani Ceballos, Brahim Diaz, Luka Modric och Joselu är spelare som startade i senaste ligamatchen och bör få chansen igen.

Den som kanske imponerade mest var "Turkiets Messi" Arda Guler som bara är 19 år och vanligtvis blir fast på bänken när Real sparkar boll. Visade klass och satte kallt matchen enda mål. Hade även ytterligare ett par farliga skott som dock blockerades av försvarare. Nu kan man inte begära att Arda Guler ska avgöra även denna match, men mot ett motstånd som inte håller någon högre nivå så bör han i alla fall få iväg ett skott på mål under matchen. Sköt tre skott mot Sociedad men på två av dem hann motståndarbackar emellan. Nu håller Sociedads defensiv bättre kvalitet och dessutom hade baskerna hemmaplan.

Real närmare bucklan och Cadiz närmare La Liga 2

Lite kort om Cadiz så är de tillsammans med Granada de lag i La Liga som ännu ej vunnit på bortaplan. 0-6-10 och -19 i målskillnad är de dystra siffrorna som tränare Mauricio Pellegrino brottas med. Ett annat problem är att laget ligger på nedflyttningsplats och ska försöka ta igen fem poäng på Celta som är närmast ovanför utåkningslinjen. Det kan gå då man efter den här matchen har följande spelschema. Getafe (h), Sevilla (b), Las Palmas (h) och avslutar mot redan nedflyttningsklara Almeria.

Visst kan Cadiz drömma om poäng på Santiago Bernabéu men mer realistiskt är att man här försöker hålla nere siffrorna inte dra på sig några onödiga kort eller skador som gör att spelare missar kommande matcher. Ruben Alcaraz, Ivan Alejo och Fali har tillsammans samlat ihop 41 gula kort under säsongen så trion kan få svårt att hålla sig på rätt sida lagboken.

Trassel i försvaret då Luis Hernandez, Rominigue Kouamé, Jorge Meré, Aiham Ousou, Jose Mari och Fede San Emeterio dras med skador och förväntas ej kunna medverka.

Normalt bör detta bli en enkel vinst för hemmalaget även om det kommer roteras rejält. Det som kan störa är den gamla klyschan "motivation slår klass" och om Real bara ställer ut skorna och underskattar motståndarna.

Tror dock inte huvudstadsgänget slarvar bort några poäng här. 3-0 när lagen möttes på Estadio Nuevo Mirandilla i Cadiz tidigare under säsongen och det blir nog något liknande resultat nu. Spelet Real Madrid - 1,5 asian till omkring dubbla degen känns som ett vettigt huvudspel i matchen men vi tar även med Arda Guler att skjuta minst ett skott på mål i matchen, även det till runt 2,00 i odds.

Så spelen i matchen blir, Real att vinna med minst två mål och Arda Guler att avlossa minst ett skott på mål.
This is the stats tab
This is the post tip