Speltips: Manchester City att vinna båda halvlekarna till 1.80 hos bet365 .

Det må inte alltid se helt övertygande ut, men Manchester City fortsätter vinna fotbollsmatcher och gå mot ytterligare en ligatitel. Nu ställs man mot ett Wolverhampton som ligger mitt i ingenmansland och vill nog mest få den här säsongen i mål.

I Citys senaste match mot Forest kom man faktiskt undan med andan i halsen. Det var smått overkligt hur Forest inte gjorde mål i den matchen, samtidigt som City inte riktigt kom upp i den nivån vi är vana vid.
Glädjeämne var dock att Erling Håland hoppade in och hittade nätet efter en lite tyngre period, men jag har svårt att tro att Pep Guardiola var speciellt nöjd med hur den matchen utspelade sig i övrigt.
Phil Foden och Ruben Dias missade matchen mot Forest på grund av sjukdom, men väntas vara tillbaka till den här matchen. Att få tillbaka Phil Foden blir en stor boost för City.

Wolves kommer senast från en efterlängtad seger mot Luton med 2-1. Innan den segern hade man 7 raka matcher utan vinst, så det var nog både skönt och viktigt att få med sig en trea in i det här mötet mot City.
Wolves går mot en fullt godkänd säsong sett till vart man stod när säsongen drog igång. Gary O´Neil ska ges en hel del hyllningar för vad han gjort med detta lag under den här säsongen, trots att avslutningen av säsongen kanske inte blivit vad man hoppats på.

City med "extra" vila

Manchester City har fyra matcher kvar av den här säsongen, och jag landar någonstans i att detta är den “lättaste” av de fyra matcherna man har kvar. På hemmaplan i en titelstrid ska City slå Wolves 9/10 gånger. Speciellt när det är ett Wolves som inte har något att spela för och som varit formsvaga på senare tid.
Citys prestation mot Forest var inte super, vilket får mig att tro på en betydligt mycket bättre prestation här.

City har även fått nästan en veckas vila till den här matchen, vilket man inte fått på ett bra tag på grund av ett väldigt tajt matchande. En aspekt som inte ska underskattas och som kan ha varit en anledning till den svagare prestationen senast.

Jag litar på att City gör processen rätt kort med Wolves. Det behöver nödvändigtvis inte innebära någon kross, men att City vinner båda halvlekarna till 1.80 hos bet365 tycker jag är ett både roligt och fint spel!
This is the stats tab
This is the post tip