Speltips: Över 3,5 mål i matchen till 1.80 hos bet365 .
—-
Ett hett onsdagsmöte i Premier League tackar man sällan nej till, och denna gång är det ett London-derby mellan Chelsea och Tottenham på Stamford Bridge som står för underhållningen!

Chelsea kommer senast från 2-2 mot Aston Villa, vilket får ses som ett fullt godkänt resultat sett till förutsättningar. Man låg under med 2-0 i paus men lyckades hämta upp till en poäng under den andra halvleken.
Bortsett från förlusten mot Arsenal tycker jag Chelsea ser bättre och bättre ut. Man har en offensiv som jag tycker är intressant trots att oduglige Jackson springer runt längst fram och bränner lägen.
Defensivt läcker det fortfarande lite väl mycket, men underhållande är det nästan alltid när Chelsea ställer upp för spel!

Tottenham kommer från den extremt tunga förlusten i derbyt mot Arsenal under helgen. Efter att ha legat under med 3-0 i paus lyckades man hämta upp till 3-2, men närmare kom man aldrig.
Förlusten mot Arsenal var den andra raka, då man förlorade med hela 4-0 mot Newcastle i omgången innan. Formen på Spurs är svårplacerad just nu och med åtta insläppta mål på de två senaste matcherna kan man få problem mot Chelseas frenetiska offensiv.

Målrik historia att vänta?

Skulle jag behöva välja sida i den här matchen skulle jag nog vända mig till hemmalaget. Hade jag fått den frågan tidigare under säsongen hade jag nog sagt Tottenham, men dem nästan lika oberäkneliga som Chelsea för tillfället.
Då jag tycker matchen är svår att sia om rent resultatmässigt, väljer jag istället att vända blicken mot målkolumnen. Jag tycker i vanliga fall att över 3,5 målslinan är lite väl hög, men detta är en match jag är beredd att backa den i.

- Den tidigare matchen mellan lagen den här säsongen slutade 4-1 i Chelseas favör.
- Samtliga av Tottenhams 3 senaste matcher har gått över 3,5 mål, medan Chelsea har täckt linan i fyra raka ligamatcher.

Det är också en match där framförallt Tottenham behöver gå för segern, då man jagar Aston Villa i kampen om fjärdeplatsen, men även behöver hålla Manchester United bakom sig.

Jag tror målen fortsätter falla i strid ström när dessa lagen spelar, och över 3,5 mål i matchen till 1.80 hos bet365 får sig därför en slant!