Speltips: 1 & BLGM till 2.50 hos bet365 .

Ny helg och ny måstematch för Arsenal i toppen av Premier League. Denna gång får man besök av Bournemouth hemma på Emirates Stadium.

Om det kommer räcka i slutändan är svårt att sia om, men att Arsenal lär behöva vinna de resterande tre matcherna den här säsongen om man vill vinna ligatiteln känns ganska självklart. Manchester City har fortsatt allt i egna händer, så mer än vinna sina resterande matcher kan inte Arsenal göra.
Efter uttåget ur Champions League har Arsenal lyckats studsa tillbaka på ett imponerande vis, och förra helgens derbyseger mot Tottenham var även den imponerande.
Skadesituationen i Arsenal kunde heller inte varit bättre. En fullt frisk trupp bortsett från långtidsskadade Jurrien Timber, som dock också kan komma att återvända till truppen den här matchen.

Värre är skadeläget i Bournemouth. Antoine Semenyo gjorde förra helgen Mepham, Kerkez, Faivre, Sinisterra, Tavernier och Fredericks sällskap i rehabrummet. Lägg därtill att Tyler Adams, Phillip Billing och Ilya Zabarnyi är 50/50 för spel.
Trots en skadeskjuten trupp kommer man från två raka segrar och två raka hållna nollor i ligan. Senast besegrade man ett fullständigt utloggat Brighton med 3-0.
Bournemouth har gjort en imponerande säsong efter en väldigt knackig inledning, och kommer åka till Emirates med en tro på att det man gör.Senast Bournemouth lämnade en bortamatch mållösa? 7:e oktober förra året. Arsenals defensiv må vara stark, men Bournemouth har en offensiv som mycket väl kan ställa till problem, speciellt med Dominic Solanke, Justin Kluivert och Enes Unal i spetsen.
Vi minns nog alla matchen mellan dessa lagen på Emirates förra året, där Bournemouth gick upp till 2-0, innan Arsenal kom ikapp och sedan gjorde 3-2 genom Reiss Nelson med matchens sista spark.

Bournemouth kan gå in i den här matchen med en väldigt avslappnad inställning då man inte har speciellt mycket att spela för, vilket jag faktiskt tror kan vara positivt. Ingen press, bara gå ut och göra sin grej. Då är Bournemouth som bäst.

Arsenal behöver fortfarande vinna för att ge sig själva chansen på ligatiteln, och det tror jag fortfarande man gör. Jag tror dock det finns goda chanser att ett offensivt Bournemouth som EXTREMT sällan lämnar en match mållösa spräcker Arsenals målnolla. 14 raka bortamatcher har Bournemouth gjort mål i, vilket är väldigt starka papper.
Arsenal rak seger & Båda lagen gör mål till 2.50 tycker jag är väldigt fint och finns att hitta hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip