Det här har varit en av de mest märkliga matchserierna till dags dato. Mavericks har gett bort två matcher genom att ha varit rakt över usla i den första kvarten och fram emot halvlek. I ena matchen låg de under med 39-16, men var ändå nära att komma ikapp. I den andra förlustmatchen likaså. Mavericks enda gameplan måste vara extremt simpel; se till att vara med i matchen med en ledning eller bara ett fåtal poäng bakom, då kommer de att springa iväg i andra halvlek. Mavericks är ett bättre lag än Clippers. Till den här outingen är också Clippers stjärna Kawhi Leonard borta pga. skada.

Jag spelar Mavericks -2.5 till oddset 1.76 hos bet365 .com.


Värt att notera:

1. Clippers Leonard är som sagt borta och det är ett tapp, men Clippers har ett bra lag och kommer kunna hantera sin rotation OK ändå. Leonard har under året snittat 24 poäng, sex returer och fyra assist per match. Hans bortavaro kommer naturligtvis att kännas för Clippers.

2. Mavericks är nästan bättre på bortaplan i år än hemma. De är 25-16 till dags dato.

3. Mavericks superstar Doncic har haft ett toppår tack vare sin "connection" med lagkamraten Kyrie Irving (han har gjort många spelare bra under många år) och Doncics statistik "hits the roof" med karriärbästa 34 poäng per match. Han har också 10 assist i snitt och ett returtagande som berättar nio bollar per outing. Det är inget du skojar bort.

4. Mavericks måste komma åt Clippers Harden på ett smartare sätt och det är inte helt enkelt. Harden har spelat bra basket under hela säsongen och har varit tongivande i den här matchserien.

5. Mavericks kommer gå vinnande ur den här matchen om de som i game 3 tar hand om bollen och inte skapar för många turnovers, samtidigt som de är tuffa under sin egen korg.

Jag spelar Mavericks -2.5 poäng till oddset 1.76 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip