Superspännande gala till helgen då en av mina absoluta favoriter – och inkomstbringare – Charles Oliveira ska försvara bältet mot Dustin Poirier i main event. Utöver denna match är hela kortet en kavalkad av intressanta matchningar och det finns en hel del bra spel. För att inte vräka iväg för många har jag valt ut två stycken som känns väldigt spelvärda.

Först ut har vi co main event mellan Amanda Nunes och Julianna Pena där jag väljer att matchen avslutas redan i första ronden. Vi får ”Fight starts round 2 – nej” till fantastiskt fina 2.630 på Pinnacle .

Många är dom, tjejerna som med en dåres envishet försökt intyga sig själva ha en chans mot organisationens kanske mest dominanta genom tiderna. Sen har matchen väl startat och så har historien upprepat sig. Amanda Nunes bara knallar rakt igenom allt och alla utan att få så mycket som en skråma. Julianna Pena har inte visat något som antyder en förändring vad gäller detta utan kommer naturligtvis förlora.

Vixen säger i intervjuer att hon ska brottas med Nunes och ta henne in i senare ronderna. Lycka till, säger jag. Nunes har en överlägsen grappling och en match på canvasen skulle väl snarare ytterligare öka chanserna till att spelet sitter. Nu tror jag inte att Pena kommer kunna välja var matchen ska hållas, utan hon kommer vara passiv när pressen från Nunes väl startar. Sen blir det bara en tidsfråga när avslutet väl sitter. Tror alltså chanserna till att det sker redan i första ronden är väldigt stora och oddsen tilltalande.

Alltså, matchen avslutas redan i första ronden spelas till 2.63.

This is the stats tab
This is the post tip