Dagens rek är till Boden lopp 8 som ingår i kvällens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 14 Millie Millionaire är topp tre i loppet.

Millie Millionaire är en tuff häst som efter ett mycket framgångsrikt år i fjol fortsatt att övertyga i årets starter. I den senaste starten så kördes hon till spets efter 300 meter och fick inte vara ifred och det slutade med en tredjeplats bakom vinnande Reigning Moni då. Med det loppet i kroppen nu så tror jag på en klart bättre insats här.

Millie Millionaire har ju ett svårt läge fast hon är van vid att ha dessa förutsättningar och det här är inte det tuffaste loppet hon har varit ute i och hon var fin i ett jobb i tisdags meddelar man från stallet.

Millie Millionaire kommer troligtvis tävla barfota runt om den här gången och med ett öppet huvudlag som vanligt och i en vanlig vagn meddelar Brage Hansen. Att Ulf Ohlsson kör hästen igen istället för tränaren själv i vagnen är ett klart plus.

Bara ston emot nu och hon tål att gå en repa ute i spåren och även om 40 meters tillägg att hämta in inte är det lättaste så ska hon räknas tidigt här.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 15 Hope And Dreams som gjorde en bra avslutning via 10,4 sista 800 meterna till andraplatsen bakom vinnande In Toto Sund senast. Det var kort distans och en bana som inte var till hennes fördel då.

Nu är det mer passande distans och hon går ner i klass jämfört mot vad hon har mött i de senaste starterna och klaffar det med positionerna här så kan hon blanda sig i segerstriden.

En annan motståndare till Millie Millionaire är nummer 1 Forza Sting som ståtar med två raka segrar och det låter på Jaakko Alamäki som att det kan bli tredje raka. Från ett perfekt läge här så tror jag på spets och på en snabb sommarbana här så kan hon rinna undan i ledningen om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

14 Millie Millionaire
Boden lopp 8
Spel: Plats
Odds: 1.70 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip