Dagens rek är till Axevalla lopp 6 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 Hodder vinner loppet.

Hodder gjorde comeback efter lång frånvaro senast. Han kördes då till ledningen och fick bestämma en del där framme och stack sedan undan till en överlägsen seger via 13 tempo sista 700 meterna.

Med ett lopp i kroppen nu så tror jag att Hodder är minst lika bra den här gången och med spetsläge på nytt så tror jag att han blir svår att plocka ner för övriga ekipage om Peter Untersteiner kan hitta till ledningen igen.

Hodder kommer att tävla med skor runt om samt med ett öppet huvudlag och i en vanlig vagn som senast meddelar man från stallet.

Hodder är en femårig hingst som endast har gjort fem starter hittills. Han har på dessa starter två segrar och de övriga gångerna har slutat med galopp och felfri nu så tror jag att han blir svårslagen här.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 10 Fireman Am som är en stark och rejäl häst för klassen som tål ett offensivt upplägg om det skulle behövas och med en bra löpning här så kan det bli en framskjuten placering.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 11 Blue Star Royal som vann direkt efter en längre vila näst senast och nu förstärker Björn Goop i vagnen och med ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

2 Hodder
Axevalla lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 1.95 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip