Lopp 7 - 2140m auto
Sto-EM ska avgöras med 1.000.000kr i förstapris.

I min bok är 6 Great Skills förstahästen. Hon har imponerat stort hela karriären och för egen del har jag tillsammans med henne firat framgångar. Dels när hon vann Stochampionatet förra året men också när hon senast får utvändigt om ledaren vann sin V75 via 09,8 sista 1000m. Det är först den senaste tiden som Great Skills behövt visa hur stort kunnande hon besitter. Men känslan är att det fortfarande finns utveckling kvar att hämta och ikväll har hon fått ett framspår vilket är ett plus. Jag är inne på att hon tidigt kör sig till spets och i den positionen är hon sen hästen att slå.

11 Zeudi Amg fick ett tufft utgångsläge här, men det visade hon senast inte har så stor betydelse. Hon vann då Gulddivisionen mot grabbarna på imponerande sätt, hon fick gå i tredjespår hela loppet och segern blev tillslut enkel. Det var en enastående prestation som man sällan ser och har hon nu bara tagit det loppet på sätt sätt kommer Zeudi Amg utmana om segern även ikväll trots bricka 11.

Vill även nämna 1 Glamorous Rain som det varit snack om en längre tid nu. Senast blev hon dock fast med sparade krafter i rygg på Blackflash Bar. Men formen ska vara bra och dessutom kan hon öppna bra från start. Från bricka ett kommer Glamorous Rain kunna gå ett bra lopp och dyker bara luckan upp är detta skrällen i loppet för egen del. Till 1,90 lirar jag att Glamorous Rain slutar topp-3 I loppet.

1 Glamorous Rain
Lopp 7 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 1,90
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip