Ett tidigt lunchmöte i ATP Masters i Paris äger rum när Nicolas Jarry ställs mot Alexei Popyrin, för andra gången denna säsong. Det första mötet vanns av Jarry i Monte Carlo på grus. Spelarna skulle mötas även i Cincinnati, men Jarry kom aldrig till start. Spelbolag har Jarry som en liten favorit till seger, men i min bok är han given - därav också att han får mitt speltips i matchen.

Nicolas Jarry mår som allra bäst just nu. Chilenaren har aldrig varit bättre rankad och ligger på plats 20. Det har blivit två titlar i år och väldigt många segrar, i de flesta turneringar. Jarry har en förmåga att ta sig långt. I Basel tog han sig förbi formstarke Mannarino men blev därefter besegrad av Humbert. Sedan dess har Jarry lagt allt krut på förberedelser i Frankrike.

Även Popyrin är som bäst rankad för tillfället - på plats 39. Det har blivit en titel i år, i Umag på grus. Sedan dess har prestationerna inte alls varit lika imponerande, bortsett från Cincinnati där han ändå tog sig en bit. Men i fyra av de fem senaste turneringar har det blivit en utgång direkt i den första omgången. I ATP Wien blev Rublev för svår direkt, som väntat.

Vinst två av tre försök?

Att slå Jarry har visat sig vara en stentuff uppgift. Sist blev han slagen i två raka tiebreaks, men av en betydligt bättre tennisspelare. I min bok har Jarry en stor chans att återigen besegra Popyrin. Vinnaroddset på Jarry borde ligga på cirka 1.50. Allt över det är av värde.

Mitt spel blir att Jarry vinner matchen över Popyrin, till 1.75 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip