Två wild-card spelare möts i ATP Brisbane då hemmahoppet Jason Kubler ställs mot Rafael Nadal. I sin efterlängtade come-back visade världsstjärnan att han är tillbaka med besked, i det som väntas bli hans sista säsong på touren. Då är samtliga matcher lite extra viktiga, i alla turneringar. Efter en lyckosam start får spanjoren mitt speltips - att han tar sig vidare utan krångel.

Det är inte bara Nadal som har varit borta ett tag på grund av skada. Även Kubler har haft sina bekymmer. Sist spelade han tennis i US Open, där han fick ge upp efter första set mot Matteo Arnaldi. I sin come-back ställdes Kubler mot Karatsev - som gav upp matchen efter att ha vänt ett underläge och vunnit det andra setet i tie-break. Marginalerna var helt klart på Kublers sida.

Desto mer övertygade Nadal då han ställdes mot Thiem på andra sidan nätet. Thiem hade redan spelat i kvalet och var varm i kläderna. Inget som hjälpte, dock, då Nadal steppade upp när det väl gällde i det första setet och vann med 6-1 i det andra. Imponerande insats från Nadal, som kanske inte höll sin högsta nivå men en väldigt hög sådan ändå.

Nadal är tillbaks!

Efter segern över Thiem visade Nadal överlag att han är att räkna med denna säsong. En spelade som Kubler, som aldrig riktigt testades i den första omgången, ska inte ha mycket att sätta emot.

Mitt spel blir att Nadal täcker handikapp linan på -4,5 games, till 1.82 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip