I den första omgången av ATP Cincinnati har vi ett möte mellan Marton Fucsovics från Ungen och polacken Hubert Hurkacz. Marknaden öppnade med Fucsovics som en klar 1.65 favorit men oddset har sedan dess sakta gått upp på honom. Även om Hurkacz har spelat stabilt i kvalet, där motståndarna har varit långt ifrån toppform, så finns det i mitt tycke ingen anledning till att oddset på Fucsovics ska stiga. Denna match ska Fucsovics vinna minst två gånger på tre försök och när oddset på honom har stigit över 1.70 så finns det givetvis ett värde.

26-årige Marton Fucsovics har spelat riktigt bra på sistone, vilket har resulterat i en 48:e plats på världsrankningen. Allt i allt har han under året typ lika många vinster som förluster, men för mig handlar det om hur både vinsterna och förlusterna har kommit. Fucsovics spelade strålande senast i Toronto där han visade en enorm vilja i segern mot Joao Sousa med 6-4, 7-6. Det var flera gånger som Fucsovics låg under i den matchen men krigade ordentligt och vände seten i de avgörande stunderna. Sedan var han klart bättre i nästa match, som han dessvärre förlorade mot Wawrinka med 6-1, 6-7, 6-7 - där Wawrinka vann det sista setet med 12-10. Stolpe ut för Fucsovics som har kommit igång ordentligt nu.

En annan spelare som har kommit igång är 21-årige Hurkacz, som befinner sig på plats 114 på rankningen, då han har tagit sig till huvudturneringen genom att vinna två kvalmatcher. Den första segern kom mot Ryan Harrison med 6-3, 6-3 och den andra segern kom mot Ivo Karlovic efter två raka tie-breaks med 7-6, 7-6. Bra jobbat - även om varken Harrison eller Karlovic stod direkt för någon strålande prestation. Men Hurkacz är fortfarande ung och fortfarande en Challenger spelare som med jämna mellanrum lyckas kvala in sig till några turneringar under året.

Fucsovics, som har spelat mestadels på ATP-touren i år, ska vara en given favorit, med tanke på hans goda form och starka vinnarvilja, att slå Hurkacz. Fucsovics har redan 1-0 inbördes mot Hurkacz, där segern kom, också på hardcourt, på en Budapest Challenger tidigare under året. Set siffrorna skrevs då till 6-7, 6-3, 6-4 till Fucsovics favör. Denna match bör inte vara lika tuff för Fucsovics att vinna då han är den bättre tennisspelaren.

Därmed finner jag en stor sannolikhet till att Fucsovics vinner igen mot Hurkacz på hardcourt och finner ett schysst värde i oddset 1.71 på en rak Fucsovics seger. Spelet läggs hos FastBet eller Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip