Finlands nummer ett, Emil Ruusuvuori, är en klar favorit hos spelbolagen när han tar sig an Yannick Hanfmann, i den första omgången av ATP Masters i Miami. Två spelare som inte har mötts på fem år. Vinnaren ställs mot Adrian Mannarino. Ingen av spelarna i detta möte är direkt i någon högform. Ruusuvuori är den av dem som har gjort bäst ifrån sig inledningsvis på säsongen. Här är mitt speltips!

Det har blivit en hel del segrar för Ruusuvuori, som rivstartade året med en finalplats i Hong Kong. Där blev Andrey Rublev för svår. Likaså var det nära att skrälla mot Daniil Medvedev i Australiska Öppna. Ytterligare vinster har det blivit, innan Ruusuvuori kände av en skada i ryggen, som tvingade honom att bryta mötet mot Karen Khachanov. I Indian Well blev det en tidig exit mot ojämne Dusan Lajovic. Sedan dess har Ruusuvuori kunnat förbereda sig för denna turnering - utan några rapporter om skador.

Lika framgångsrik start har det inte blivit för Hanfmann, som har bemästrat att slå fem spelare. Men det har också blivit 9 nederlag. Tre av de fyra matcherna har slutat med förluster. Efter att ha åkt ut i Indian Wells valde Hanfmann att spela en Challenger i Phoenix. Insatsen var minst sagt usel, då Hanfmann endast lyckades ta 4 games mot Emilio Nava. Hanfmann blev nollan i det andra setet och bjöd inte på mycket motstånd. Med den formen blir det svårt att avancera vidare.

Ruusuvuori håller jämna steg?

Även om insatsen sist var långt ifrån briljant har Ruusuvuori visat prov på fin tennis under säsongen. Med en lång tid av vila och förberedelser kommer han garanterat att vara taggad i denna turnering. Motståndet är rejält formsvagt och då kan det bli en komfortabel seger.

Mitt spel blir att Ruusuvuori täcker handikapp linan på -3,5 games, till 1.83 i odds, hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip