Ett stentufft möte väntar världstrean Daniil Medvedev när han ställs mot Fucsovics, i den tredje omgången i Wimbledon. Medvedev har trots bekymmer tagit sig vidare, utan att på något sätt imponera. Desto svårare blir det att ställas mot en formstark spelare, som stortrivs på underlaget - och som därför också får, på sätt och vis, mitt speltips.

Det har varit enormt mycket gestikulerande mot båset för Medvedev som inte har verkat nöjd med sitt spel. Någon vidare grässäsong har han inte haft heller. I denna Grand Slam blev det en knepig tillställning mot wild-card spelaren Fery. Medvedev vann i raka set, precis som han sedan gjorde mot Mannarino, som inte direkt bjöd på hårt motstånd.

Det kommer däremot Fucsovics att göra. Sist han mötte Medvedev var för tre år sedan och då vann Fucsovics i fyra set, i Franska Öppna. Fucsovics tog sig till en semifinal i Stuttgart där segraren Frances Tiafoe blev för svår. I Wimbledon har Fucsovics enkelt passerat Griekspoor i raka set och därefter Giron med 3-1 i set. I båda matcherna har spelet hållet en hög nivå.

Fucsovics bjuder på kamp?

Någon enkel kamp är inte att vänta mot Fucsovics, som är i högform och tycker om detta underlag. Till skillnad från Medvedev, som faktiskt får se upp. En skräll är inte heller att utesluta. Mitt spel blir att Fucsovics täcker handikapp linan på +5,5 games, till 1.88 i odds, hos Unibet .
This is the stats tab
This is the post tip