Toppmatch i NHL natten till onsdag då Vegas ställs mot Tampa Bay, och här har jag har hittat ett spel i matchen.

Vegas tuggar på ordentligt just nu och man kommer till matchen med fem raka segrar, och kikar man på de nio senaste så har det blivit åtta segrar, så formen är således på topp.
Nu senast vann man på straffar med 3-4 mot NY Islanders där man sent kvittrade till 3-3 och senare löste extrapoängen.

Resultaten har börjat komma efter att man fått tillbaka flera spelare från skador, och man har visat att man är ett av ligans bästa lag.
I truppen hittar vi spelare som Marchessault, Karlsson, Pacioretty, Lehner, Pietrangelo och Theodore för att nämna några, så kvalitet finns det gott om på samtliga positioner, och här tror jag att man fortsätter vinna matcher trots tufft motstånd.
Saknas gör Stone, Patrick, Martinez och Eichel.

Tampa Bay kommer precis som hemmalaget med strålande form då man vunnit sju av sina åtta senaste matcher, riktigt bra facit även om förlusten kom mot svagt motstånd i Ottawa med 4-0.
Nu senast ställdes man mot just Ottawa och då tog man revansch genom att vinna med 2-1.

Man tillhör toppen av tabellen och man har en bra trupp med spelare som Hedman, Stamkos, Killorn, Kucherov och Point i laget. De två sistnämnda är två av lagets absolut bästa offensiva spelare, men de har saknats på slutet och förväntas missa även denna matchen, något som givetvis ett stort minus.

Tampa Bay kommer med bra form till denna matchen men då man saknar två av sina bästa spelare så bör man få det tufft mot ett Vegas som verkligen kommit igång, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Lehner (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip