Ett imponerande Vancouver tar sig an Philadelphia natten mot fredag, och här ska man ha goda vinstmöjligheter.

Vancouver har imponerat stort under säsongen då man just nu toppar western conference före lag som Vegas, Colorado och LA Kings.
23 segrar efter 35 matcher är facit och man har även gjort flest mål av samtliga lag i hela ligan, och i snitt gör man nästan fyra mål per match.

Nu är det hemmais som väntar och där är facit 13 segrar på 17 matcher och man kommer dessutom med fem raka på hemmais, så man trivs onekligen bra i Rogers Arena, och visar man upp samma spel som tidigare ska man ha bra chanser att vinna matchen.
Soucy, Brisebois och Poolman saknas.

Philadelphia gör det bra men räcker inte till?

Philadelphia är ett annat lag som överraskat positivt då man inför säsongen vad bottentippade. Just nu ligger man på en sjätteplats i eastern conference då man vunnit 18 av sina 33 matcher, men det är tight och det är bara två poäng ner till tiondeplatsen.

På bortais som väntar nu har man tagit poäng i 13 av 17 matcher så man har visat sig svårspelade på resande fot, men känslan är ändå att hemmalaget har spetsen offensivt för att gå vinnande ur denna matchen.

Vancouvers offensiva spets med spelare som Miller, Pettersson och Boeser tror jag kan fälla avgörandet i denna matchen, och jag tror klart mest på hemmaseger.

Demko (Unconfirmed) - Ersson (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip