Philadelphia tar emot Washington hemma i Wells Fargo Center i en match jag tror blir sevärd, och jag tror på många mål i matchen.

Philadelphia har steppat upp rejält efter en period med tio raka förluster, och nu har man istället vunnit fyra av de fem senaste matcherna.
Nu senast blev det 4-3 efter förlängning mot Ottawa där man stod för en bra insats, och Sanheim blev matchhjälte då han avgjorde matchen.
Just offensiven har lossnat då man i de fem senaste matcherna gjort 21 mål, så det har sett klart bättre ut än tidigare.

I laget har man flera offensivt skickliga spelare i Atkinson, Giroux, Farabee, Couturier och Konecky, så det är inte konstigt det börjat lossna framåt, och ska man vinna matchen tror jag att man behöver fortsätta leverera offensivt, speciellt då Hart fortsatt saknas i kassen.
Brassard, Ellis, Frost, Hart, Hayes, Laczynski, Thompson och Willman förväntas saknas i matchen.

Washington tillhör toppen i conferencen, men det är väldigt jämnt då det bara skiljer fyra poäng mellan plats 1-7.
På slutet har man blandat och gett då man vunnit två av de fem senaste matcherna, och nu senast förlorade man mot LA Kings med 2-3 efter att man tappat en 2-0 ledning.
Under hela säsongen har man dock visat upp ett starkt offensivt spel då man gjort flest mål i hela conferencen, något hemmalaget måste se upp med.

Man förväntas sakna Kucherov, Oshie, Bäckström och Mantha samtidigt som Wilson är tveksam och det är tuffa avbräck. Flera av dessa har dock inte gjort många matcher denna säsongen och då man även har spelare som Ovechkin, Sheary och Carlson i laget, så bör man kunna fortsätta producera offensivt även här.

Philadelphia har kommit igång efter en tyngre period, speciellt offensivt. Här saknar man dock sin förstemålvakt, något gästerna bör kunna utnyttja, och jag tror att vi bjuds på en målrik match här.

Jones (Unconfirmed) - Vanecek (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u // TT