Natten bjuder på hockey mellan Philadelphia och Chicago, och här målas hemmalaget upp som alldeles för stora favoriter.

Philadelphia har överraskat rejält under säsongen då man just nu är trea i sin divison, en poäng före Washington, vilket också betyder slutspelsplats.
På slutet har man dock haft det tuffare med bara två segrar de åtta senaste, och nu senast föll man med 4-1 mot bottenlaget Montreal där effektiviteten saknades framåt.

Att det är hemmaplan nu är ett plus med tanke på gästernas svaga bortaspel.
I grunden är man också det bättre laget, men man tillhör absolut inte ett av topplagen i ligan, och man blir på tok för klara favoriter här.
Cates, Drysdale, Hart, Ristolainen och Seeler förväntas missa matchen.

Chicago rejält underskattade

Chicago är nästjumbo i ligan då bara San José tagit färre poäng i ligan vilket också gör att slutspelsdrömmen är borta, något det varit ett bra tag.
På slutet har man dock tagit ett par segrar mot både San José och Calgary, så man kan absolut störa lag i enskilda matcher.

Bortaplan är givetvis ett klart minus med tanke på att bara sex av sina 21 segrar kommit på bortais, ett uselt facit.
Får spelare som Bedard, Kurashev och Johnson det att stämma i matchen är man dock inte helt ofarliga, och med tanke på att man visat att man kan slå lag av Calgarys nivå så ska man absolut kunna vinna även här.
Hall, Johnson och Murphy förväntas missa matchen samtidigt som Blackwell och Zaitsev är dtd.

Philadelphia är det bättre laget och man har samtidigt övertygat. Gästerna har dock inget att spela om utan kan bara gasa på, vilket kan ställa till det för hemmalaget, och här tycker jag Chicago blir rejält underskattade.

Ersson (Unconfirmed) - Mrazek (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Coolbet
This is the stats tab
This is the post tip