Kvällsmatch i NHL där NY Rangers återigen ska göra upp med Philadelphia, och här tror jag på en ny målrik historia.

NY Rangers kommer från en match mot just Philadelphia, en match man förlorade med 5-2. Man var det svagare laget i denna matchen och förlusten var helt klart rättvis då man inte var tillräckligt bra att utmana.
Formen är dock annars bra då man innan förlusten hade fem raka segrar, och segerreceptet var offensiven då man gjorde en hel del mål.
Man har nu hemmaplan till skillnad mot senast, och även om man gjort det riktigt bra på bortaplan under säsongen så bör man ha bättre chans att utmana Philadelphia på hemmaplan då gästerna varit extremt mycket bättre på just hemmaplan.
Skador har man på Shestyorkin och Haley. Kreider ser även ut att saknas här.

Philadelphia kommer också med riktigt bra form och med den segern tog man sin femte raka. Voracek hade show i matchen och stod för hela fyra poäng, och hela förstalinan hade en bra dag på jobbet.
Nu är det bortaplan och där har man varit klart mycket svagare då man vunnit 14/32 matcher kontra hemmaplan där man vunnit hela 23/32 matcher. På bortaplan har man dock varit med om väldigt många målrika matcher, och ser vi till de tolv senaste matcherna så har hela elva av dessa slutat med minst sex mål, så på resande fot är man klart mer sårbara defensivt samtidigt som man fortsätter att producera framåt.
Skador har man på Lindblom och Morin.

Förra mötet slutade med totalt sju mål, och här tror jag på ytterligare med underhållande tillställning med mycket mål, och därför väljer jag att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos Unibet , 888sport , Casumo eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip