New York Islanders - Calgary Flames

Goalies: Halak (probable) vs Smith (probable)

New York Islanders krigar på och försöker jobba till sig en wild card plats och man har stora möjligheter bara man kan skapa lite bättre försvarsspel. Laget har som jag sagt 100 gånger vid det här laget ett av ligans finaste och bästa offensiva spel, men man släpper tyvärr in väldigt mycket mål vilket ofta kostar laget viktiga poäng. Senaste matchen mot Detroit Red Wings var ett praktexempel på Islanders. Man börjar katastrof och ligger under 3-0 efter första perioden, men jag jobbar sig in med sitt fina offensiva spel och vänder matchen och efter en galen tredjeperiod där man kan tro att båda lagen spelade utan målvakter vann med tillslut med sjuka 7-6 efter övertid.

Calgary Flames har haft det tufft på slutet och laget är 3-3-4 senaste 10 matcherna. Man föll senast mot riktigt usla NY Rangers med 4-3 och det har jag i tanke när jag väljer mitt spel i natt. Flames har kvaliteter, verkligen, men laget är aningen upp och ner och jag ser därför ingen anledning till att man ska vara favoriter i natt. Mot Rangers ska man vinna med tanke på att Rangers knappt har spelare kvar i laget samt att man valt att ge upp den här säsongen (se ledningens brev till fansen för vidare förklaring). I natt möter man ett bättre lag och då tycker jag oddsättningen är fel här.

NY Islanders på hemmais gillar jag ändå medan Flame kommer från en svag insats mot Rangers senast. I mina ögon ska Islanders inte vara underdogs på hemmais, och därför kommer jag gå på hemmavinst här. För den mer försiktiga spelaren kan man välja Islanders Ö2.5 mål här till ett litet lägre odds (1.67) då man troligtvis kommers behöva göra 3 mål för vinst med tanke på laget svaga försvar.

Jag kommer iallafall spela

Match: New York Islanders - Calgary Flames
Spel: 1 money line
Odds: 2.12
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip