Ett av ligans bästa lag Carolina tar emot Washington natten mot lördag, och här tror jag hemmalaget löser uppgiften.

Carolina kommer närmast från en förlust mot Boston med 1-4, ett lag man också jagar i conferencen då de är fyra poäng före. Man har annars gjort flera bra resultat, och säsongen i stort har varit som förväntat.

Nu möter man ett Washington som är en bra bit från Bostons nivå. Samtidigt är man ruskigt starka på hemmais och med ett bra skadeläge kan man ställa spelare som Aho, Necas, Svechnikov och Guentzel på isen, och här ska man vara huvudet högre än gästerna.

Washington jagar slutspel

Washington är mitt uppe i kampen om att spela till sig en slutspelsplats, och just nu är det flera lag som slåss, så det kommer behövas en bra avslutning på grundserien.
Senast föll man mot Pittsburgh med 1-4 där Lindgren vaktade kasse så det lutar åt Kuemper här, vilket är ett minus. Förlusten var också lagets fjärde raka, så formen känns tveksam samtidigt som man nu möter ett av ligans bästa lag.

Bear, Wilson och Bäckström är borta samtidigt som Oshie är dtd, så det finns en del frågetecken på skadesidan, och även om det finns en del bra spelare i truppen så är man inte på Carolinas nivå.

Carolina trivs riktigt bra på hemmaplan och i grunden är man också ett klart bättre lag, något jag tror vi får se här, och jag går på hemmaseger i matchen.

Kochetkov (Unconfirmed) - Kuemper (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 3u hos Coolbet
This is the stats tab
This is the post tip