Carolina tar emot bottenlaget Ottawa natten till fredag, och här ska hemmalaget vara klasser bättre.

Carolina förlorade sin senaste match mot Dallas med 4-1 och det var lagets fjärde förlust på de fem senaste matcherna, och man är knappast vana vid att förlora så pass många matcher på kort tid.
Trots den svaga poängskörden på slutet så ligger man ändå på en fjärdeplats i conferencen, och man har vunnit 15/21 matcher.

Truppen tillhör en av de bästa i hela ligan då man har spets i spelare som Aho, Teravainen, Svechnikov, Necas och Trocheck för att nämna några, så det finns en hel del kvalitet i laget, och normalt sett är man nummer större än gästerna.
DeAngelo och Pesce ser ut att missa matchen.

Ottawa fortsätter att förlora matcher och nu senast blev det förlust med 2-6 hemma mot Vancouver, en förlust som var lagets sjätte raka, och på de 13 senaste matcherna har man enbart tagit en enda seger.
Man ligger sist i conferencen då man tagit nio poäng på 20 matcher, och det har bara blivit fyra segrar.

Truppen håller en låg nivå även om man har spelare som Tkachuk, Norris, Brown och talangen Stutzle, och av det man visat upp hittills så bör detta bli en tuff match, och jag tror att man helt enkelt inte räcker till.
Brännström, Brown, Pinto och White förväntas saknas.

Carolina har förlorat en del matcher på slutet men här ställs man mot ett väldigt svagt Ottawa på hemmaplan och då man är ett klart bättre lag bör segerchansen vara god, och jag tror att man tar en bekväm seger här.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip