Buffalo och Columbus ställs mot varandra natten till tisdag, och jag tror på en målrik match.

Buffalo förlorade senast mot Pittsburgh med 3-2 efter förlängning, och det var starkt att få med sig poäng då man inte alls var lika bra i matchen.
På slutet har man fått med sig poäng i fyra raka matcher varav två har slutat med segrar, så man har fått med sig bra resultat.
Säsongen hittills har dock varit tuff då man ligger på en trettondeplats i conferencen, och det är i botten man kommer få slåss i år.

Man har skador på både Anderson och Tokarski vilket betyder att båda sina ordinarie målvakter är borta, och det är ett stort avbräck då man där bakom har Subban och Luukkonen att tillgå, något gästerna lär försöka utnyttja.
Det finns dock en del vassa i laget i spelare som Skinner, Olofsson och Okposo som samtidigt bör kunna hota gästernas defensiv som inte imponerat.
Utöver målvakterna ser Caggiula, Hägg, Mittlestadt ut att missa matchen samtidigt som Thompson, Bjork och Butcher är tveksamma.

Columbus kommer med två raka förluster där det blivit 4-3 mot Vancouver samt 5-2 mot Edmonton, och i matchen mot Vancouver tappade man en 0-3 ledning efter den första perioden, så defensivt har man sett svajiga ut på slutet. Just nu ligger man på en tiondeplats i conferencen men sett till de tio senaste matcherna så har man bara tagit två segrar, och även om formen är ett frågetecken så bör man kunna göra en del mål mot ett skadeskjutet hemmalag.

Inför denna matchen ser man ut att sakna Boqvist, Carlsson, Kukan, Laine, Roslovic och Jenner, och de två sista är tunga tapp då bland annat den sistnämnda är kapten i laget samt agerar förstacenter i laget.

Hemmalaget har målvaktsbekymmer och risken finns att det blir en del puckar i eget nät. Man har dock en del bra spelare i laget och då gästerna har en del tunga avbräck så bör man skapa en del lägen framåt, och jag tror vi får se en målrik tillställning.

Subban (Unconfirmed) - Merzlikins (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip