Ryssland återigen och MHC Spartak ska försöka ta andra raka vinsten mot Atlanty, då de så sent som igår möttes, och då gick gästerna av som segrare med 0-4.

Atlanty ligger i bottenskiktet av tabellen, där man placerar sig på plats 13 i den västra conferencen. Man är som dag och natt på hemma och bortaplan, där man är klart starkare hemma. Men när man får tuffare motstånd på besök så har det varit svårt att räcka till, vilket vi också fick se senast.
Man har vunnit åtta av sina elva matcher på hemmaplan, men de flesta segrarna har kommit mot lag som placerar sig i mitten eller botten av tabellen. Målskyttet är en stor anledning till de svaga resultaten då man snittar ungefär två mål per match framåt, vilket såklart är för dåligt.

MHC Spartak vann senast och man hade kontroll på matchen då hemmalaget inte tilläts få många chanser i matchen. Man styrde och ställde och visade att man är ett klart bättre lag, vilket också tabellen visar då man har 46 poäng mer. Man leder den västra serien med 78 poäng, och har vunnit 26 av 31 matcher där man gjort 110 mål framåt! Man har många spelare som sticker ut i laget, där man kan nämna Shalagin och Revatsky.
Man har vunnit makalösa 18 av de 19 senaste matcherna, där förlusten kom mot topplaget SKA 1946 på straffar.

Detta ska vara en promenad i parken, och att inte Williamhill hunnit följa med övriga marknaden är konstigt och då får vi passa på att investera i fina 2.00.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip