Almtuna och Modo ska göra upp i en på förhand riktigt intressant match, och här har jag en idé.

Almtuna ligger på en tiondeplats i tabellen och jag tycker man har gjort en bra säsong, speciellt med tanke på att man inte har någon superbra trupp, och man har gjort vad som förväntats från laget.
Nu senast så förlorade man mot Västervik med 1-0 då Budish gjorde matchen enda mål, och målvakterna i båda näten stod för riktigt bra insatser.

Formen för dagen är otroligt svag och man är ett av de formsvagaste lagen i serien då man bara vunnit en av de nio senaste matcherna, och den segern kom mot jumbon Kristianstad med 4-1 efter ett man varit väldigt effektiva framåt.

I truppen finns det en del intressanta spelare i Berglund, Norbäck, Liljendahl och Karlström för att nämna några. Utöver dessa spelare så har man dock en alldeles för tunn bredd i laget, och här är jag inte alls säker på att man bara går in och vinner mot Modo trots att man har vunnit de två tidigare matcherna lagen emellan.

Modo ligger på en tolfteplats vilket betyder att man gör en riktigt usel säsong, och det var nog ingen som väntade sig detta.
Man har dock en del matcher på sig att försöka avsluta grundserien på bästa sätt, och det är något man självklart kommer att sikta på.

Man kommer från en 1-2 seger efter förlängning mot Vita Hästen där Sylwander blev stor matchhjälte då han gjorde båda målen, och han gav laget den viktiga bonuspoängen.
Spelmässigt så stod man för en riktigt bra match då man tex vann skotten med 26-42, men pucken ville inte in, och det fanns absolut chanser till att avgöra matchen redan under ordinarie tid.
På slutet har man även tagit ett par fina segrar då man vunnit mot Björklöven två gånger om, och det är starka papper.

I truppen finns det riktigt bra spets i Karlkvist som gjort 28 poäng på 27 matcher, och han är den ledande spelaren i lagets offensiv. I övrigt finns det bra namn i Rockwood, Boivin, Harju och Sylwander, så kvalitet finns det absolut i laget och truppmässigt så är man ett bättre jag än Almtuna, och här borde man ha bra chans att knipa poäng.

Almtuna har bara vunnit en av de nio senaste matcherna så formen är helt under isen och nu när Modo kommer på besök så är jag inte alls säker på att man bara går in och plockar tre poäng, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip