Stormakten Juventus gästar Venezia på Pier Luigi Penzo Stadium i den italienska Serie A. Som nykomling har Venezia haft lite bekymmer med att acklimatisera sig till den högsta ligan och kan vara på väg att åka ut direkt. Juventus är ömsom vin, ömsom vatten denna säsong, där lysande insatser blandas med sämre prestationer. Det är problem både på och utanför planen. Dock spelar de allt bättre och ska ändå inte ha några problem som helst att gå segrandes ur duellen mot ett lag som Venezia.

Efter två decenniums frånvara av Serie A spel har Venezia återvänt. Dock har de inte visat några tecken på att de ska cementera sig i toppdivisionen. Det är fem poäng ner till bottenstriden. Så ännu ingen fara. Att påstå att Venezia har läckt in mål vore en underdrift. Någon hemmaplansfördel existerar inte. Laget har släppt in två eller fler mål i de fyra raka hemmamatcherna. Formen är iskall med tre raka förluster i ligan där tio mål har släppts in mot Inter, Atalanta och senast lokalrivalerna Verona.

Att Juventus urteds av polis för falsk bokföring - där ledningen har varit samarbetsvilliga - är inget som har påverkat spelarna på planen. Förvisso har inte spelet alltid stämt på planen. Många spelare har underpresterat. Dock finns det kvalité i truppen, som har tagit tre raka segrar. Både mot Salernitana och Genoa har det blivit 2 - 0. I veckan vann Juventus sin Champions League grupp genom att slå Malmö FF i Turin. Då det ändå är sju poäng upp till fjärde platsen finns det mycket jobb kvar att göra.

Eftersom Venezia, som har mittbacken Pietro Ceccaroni avstängd till denna match, har ett extremt sårbart försvar har Juventus en stor möjlighet att ta en fjärde raka seger, i alla sammanhang. Juventus är både ett och två nummer större än nykomlingen. Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Juventus vinner med fler än ett mål i marginal, till över dubbla pengar i odds.

Speltips Venezia - Juventus:
2 asian -1,5 (samma som Juventus -1,5 mål) - odds 2.20 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Venezia:
Sergio Romero, Pasquale Mazzocchi, Mattia Caldara, Michael Svoboda, Cristian Molinaro, Antonio Junior Vacca, Ethan Ampadu, Domen Crnigoj, Mattia Aramu, Dennis Toerset & Thomas Henry.

Preliminär startelva - Juventus:
Wojciech Szczesny, Mattia De Sciglio, Leonardo Bonucci, Matthijs De Ligt, Alex Sandro, Adrien Rabiot, Manuel Locatelli, Juan Cuadrado, Federico Bernardeschi, Paulo Dybala & Alvaro Morata.
---

Bästa dragen inför helgens Stryktipset




This is the stats tab
This is the post tip