Tottenham gästas av Brentford under torsdagskvällen och detta hemma på Tottenham Hotspur Stadium där det alltså vankas Londonderby.

Hemmalaget skulle den gångna helgen ha spelat mot Burnley borta, men den matchen gick aldrig att genomföra på grund av snökaos. Det innebär att Spurs inte har spelat en match sedan de föll mot Mura 05 i Europa Conference League och nu jagar de revansch efter den förlusten genom att ta sig an nykomlingen Brentford inför sin hemmapublik.

Tottenham har inte haft någon dundersäsong så här långt. Just nu återfinns hemmalaget på en hedersam sjunde plats och detta med 19 poäng på kontot efter tolv matcher spelade. Målskillnaden för Conte och hans lag (som han tagit över) är 11-17, så det kan bara bli bättre i många avseenden gällande hemmalaget.

Bortalaget har gjort det bra så här långt för att vara nykomlingar i Premier League. Brentford noteras nämligen för 16 poäng, vilket alltså bara är tre färre än Tottenham, men för deras del är det med 13 matcher spelade och inte tolv. Målskillnaden för gästerna är 17-17 så här långt och det finns några resultat som verkligen sticker ut.

Brentford kommer närmast från en 1-0-seger hemma mot Everton. Innan det spelade de 3-3 borta mot Newcastle och tidigare under säsongen har de även spelat in en poäng genom att spela 3-3 mot Liverpool - då på hemmaplan.

SPELTIPS
Båda lagen gör mål till 1.93 hos Unibet ser jag värde i.

Tottenham har inte riktigt övertygat - Brentford har inget att förlora.
Det här kan bli kul, sevärt och målrikt.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip