Roma:

Kanske börjar luften så sakteliga gå ur Daniele De Rossis gäng efter den så fina våren sedan den forne mittfältsbjässen ersatte José Mourinho på tränarbänken. Roma har spelat enormt mycket fotboll de senaste månaderna och gick en tung holmgång mot Bayer Leverkusen i torsdags. Det blev förlust, 0-2, på Stadio Olimpico och ett minst sagt utmanande läge att försöka vända och säkra finalplatsen på BayArena på torsdag.

De Rossi lär rotera en hel del här, även om ambitionen att säkra Champions League-spel (Roma är femma, fem poäng bakom Bologna på fjärdeplatsen inför helgens omgång) väger tungt så pratade De Rossi om att Roma tror på en vändning på tysk mark, och då behöver han så pigga ben han bara kan få. Kika startelvorna innan här, men en spelare som Paulo Dybala lär ligga nära till hands för att vilas här. I övrigt har Roma inga skador som stör.

Juventus:

Är trea i Serie A, fem pinnar bakom Milan, och fortsätter att sömnvandra sig mot en CL-plats till nästa år utan att imponera särskilt mycket. Max Allegris lag är svårälskat, men också svårslaget och har bara förlorat fem ligamatcher den här säsongen. Juve reser till Rom med tre raka kryss i bagaget.

Allegris skadeläge ser bra ut där endast Mattia De Sciglio och Alex Sandro är stämplade som osäkra kort, utöver redan avstängda Paul Pogba och Nicòlo Fagioli.

Hur mycket roterar Roma?

Kika på startelvorna här. Jag misstänker att De Rossi har siktet inställt på nästa veckas Europa League-retur i Tyskland och att vi får se en hel del rotation här. Om så är fallet är Juventus AH 0 till 1,91 hos Pinnacle intressant.
This is the stats tab
This is the post tip