PSG:

PSG lär vara rejält revanschsuget i häftiga Grupp F – där Luis Enriques gäng åkte på en riktig käftsmäll uppe i Newcastle, som vann med hela 4-1 framför den infernaliskt lyckliga hemmapubliken. PSG stod för en riktigt svag insats på St. James’ Park och behöver prestera något helt annat här.


Få 100 kr i cash att spela för → 

Jag tycker annars att Luis Enrique har något spännande på gång med ”nya” PSG, sedan Neymar och Lionel Messi försvunnit och lämnat Kylian Mbappé i ensamt majestät på den parisiska tronen. Med bara en superstjärna - till skillnad från tre världsklasspelare som inte bidrar i vare sig försvarsspel eller spelet utan boll - har Luis Enrique helt andra möjligheter att bygga ett mer slagkraftigt lag och även om alla bitar inte fallit på plats fullt ut känns det spännande att följa PSG:s utvecklingsresa den här säsongen. Sedan smällen mot Newcastle har PSG tagit två raka segrar i Ligue 1 – 3-1 mot Rennes och 3-0 mot Strasbourg.

PSG slog Borussia Dortmund med 2-0 i första mötet i ”Dödens grupp”, men behöver studsa tillbaka på segerspåret här i vad som ser ut att bli en knallhård grupp. Ousmane Dembélé, Achraf Hakimi, Layin Kurzawa och Randal Kolo Muani är alla tillbaka efter att ha missat Strasbourg-matchen senast – kanske även unge mittfältsstärnan Warren Zaire-Emery. Däremot saknas alltjämt Nuno Mendes, Marco Asensio och Presnel Kimpembe.

Milan:

Är alltjämt utan seger i årets Champions League efter att ha inlett med två oavgjorda matcher mot Newcastle och Dortmund. Prestationerna gav mersmak, där särskilt insatsen hemma mot Newcastle borde resulterat i tre poäng, när man nu reser till Paris för en riktigt tuff utmaning mot PSG.
Milan kommer från ett utmattande toppmöte i Serie A där I Rossoneri till slut föll med 0-1 hemma mot Juventus, efter att Manuel Locatellis långskott styrts i mål förbi målvaktsveteranen Antonio Mirante. Milan inledde matchen klart bäst, utan att för den skull skapa mängder av kvalificerade målchanser, men fick Malick Thiaw utvisad strax före halvtidsvilan, vilket tvingade Stefano Piolis mannar att slita ont för att få med sig poäng.

Mike Maignan, som var avstängd mot Juventus, återvänder mellan stolparna här och Theo Hernández lär starta till vänster i backlinjen – när han ställs mot PSG-brorsan Lucas. Ruben Loftus-Cheek, som gjort det så bra på mittfältet, ser ut att missa även denna match och på skadelistan finns därutöver redan Ismaël Bennacer, Mattia Caldara, reservkeepern Marco Sportiello och Samu Chukuwueze. I helgen väntar dessutom ännu ett toppmöte för Milan, som reser till Neapel för att ställas mot regerande mästarna Napoli.

Revanschsuget PSG

Jag tror vi kommer få se ett riktigt revansch- och segerlystet hemmalag här efter debaclet i Newcastle. PSG har ett mycket fint utgångsläge till avancemang vid seger här och jag tror hemmalaget kommer vara väldigt motiverat här. Jag håller PSG som det vassare laget generellt, även om Luis Enriques gäng troligtvis inte nått sin topp ännu. Milan hade en tuff match i helgen och står inför ett nytt toppmöte i helgen. Jag tror PSG har goda chanser att knipa trean här. PSG -0.5 finns till 1,78 hos Bethard .
This is the stats tab
This is the post tip