Speltips: BLGM & Ö2,5 mål i matchen till 1.83 hos Bethard .
—-
Nottingham Forest mot Liverpool står på menyn under lördagens eftermiddag.

Bortalaget fortsätter, trots enorma skadebekymmer, ånga på utav bara satan. 3-0 mot Southampton i FA-cupen under veckan var ett nytt bevis på vilken extrem styrka det är i den här gruppen, oavsett vilka elva spelare som kommer till start.
Statusen på Nunez och Szoboszlai är fortsatt oklar, medan Salah fortsatt väntas vara borta åtminstone den här matchen också. Förhoppningen för Liverpool är att åtminstone någon av dem ska kunna vara redo för resan till Nottingham.

Forest fortsätter att blanda och ge. Två raka förluster där man senast åkte ut mot United i FA-cupen. Faktum är att man endast är en placering ovanför kvalstrecket, fyra poäng ner till Luton med en match mer spelad. Man behöver börja ta poäng i tätare takt än man gör för tillfället, och inte bara poäng utan gärna segrar.
Offensivt tycker jag Forest har tillräcklig spets och kvalité för att kunna straffa Liverpool, och på hemmaplan ger jag dem goda möjligheter att åtminstone spräcka Liverpools målnolla.

Forest får hål på Liverpool

I de två senaste matcherna har Liverpool på något sätt lyckats hålla nollan. Detta trots att man släppt till ett xGC på 2.28 mot Chelsea och 1.65 mot Southampton. Jag tycker man kommit undan lite för lätt.

Det finns en kraft i Liverpool just nu som inte får underskattas. Oavsett lag man ställer på banan vinner man fotbollsmatcher, vilket gör att jag inte vågar titta åt Forest-hållet. Även fast jag kanske tror att ett poängtapp för Liverpool BORDE komma snart.
Jag väljer därför att gå åt mål-hållet, uppbackat av statistiken och en Forest-offensiv som jag tycker är spetsig nog. Hemmaplansfördelen såklart också ett plus i kanten.
BLGM & Ö2,5 mål i matchen spelas till 1.83 hos Bethard !
This is the stats tab
This is the post tip