Toppmöte i Allsvenskan på söndagen när Bajen gästar IFK Norrköping.
Mitt speltips: Hemmalaget vinner, med insatsen tillbaka på kryss. Asian +0 eller dnb 1. 1.77 hos SpeedyBet eller FastBet .

Mycket viktig match mellan två lag som har en hel del att spela för sista tredjedelen av säsongen:
- Peking måste mer eller mindre gå rent för att ha chans att nypa en EL-plats.
- Bajen har minihugg på guldet, men siktar väl framför allt på att se till att ta en Europaplats.

3. Hammarby 21 12 5 4 49:28 41
7. Norrkoping 21 10 7 4 35:19 37

Bajen saknar avstängde Bojanic. Mittfältaren gjorde två mål senast och har verkligen vuxit ut till en nyckelspelare för det här laget. Junior hade varit en vettig ersättare men han är inte startredo än enligt Billborn. Så det blir någon form av ommöblering med Fenger på mitten (eller om Söderström ersätter rakt av). Försvagning hursomhelst. Senast klev även Kacaniklic av, men han verkar kunna spela här trots allt.

Norrköping har bra truppläge och har lite i skymundan skrapat ihop en riktigt bra tabellrad med 4-1-0 senaste fem. Efter en sommar med Europadubblering som ledde till att Allsvenskan fick lida är laget nu på gång. En sån som Hakasabanovic har kommit igång på allvar och har spetsat till offensiven rejält. Alltid jobbig att möta-Nyman, den forne skyttekungen Kalle Holmberg och det starka mittfältet med Thern/Fransson kryddat med ett par till är inte lätta att hantera. Alltid starka hemma (6-2-2 den här säsongen).

Inget lag har tagit fler hemmapoäng än Bajen, men på bortaplan är laget mer beskedligt (sjua i bortatabellen). Förutom något derby har laget inte tagit någon rejäl bortaskalp den här säsongen. Hammarby kommer som bekant från en brutal tabellrad (7-1-0). Men har haft ett rätt tacksamt schema. Det här blir något helt annat.

Jag tycker Peking +0 ska räcka långt här - blir förvånad och rejält Bajenimponerad om det blir bortaseger.
Formstark Haksabanovic tungan på vågen?

This is the stats tab
This is the post tip