SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Hemma på San Paolo är Napoli megafavoriter till att slå kroatiska Rijeka i Europa League. Napoli leder gruppen med sex poäng, men AZ Alkmaar och Real Sociedad har lika många poäng - medan Rijeka är sist i gruppen på noll poäng. Därmed har Napoli ett gyllene läge att koppla greppet om gruppen. Det är jag övertygad om att de också gör genom att vinna denna match.

Europa League började illa för Napoli, som förlorade hemmamatchen mot Coronadrabbade AZ Alkmaar med 0 - 1. Napoli var starka och studsade tillbaka genom att slå Real Sociedad med 1 - 0 på bortaplan och sedan Rijeka med 2 - 1 i Kroatien. Napoli roterade kraftigt i startelva då och kan mycket väl göra så även i Italien. I Rijeka var Napoli överlägset det bättre laget med 75 % bollinnehav. Detta är någon som med stor sannolikhet kommer att upprepas och då har jag svårt att tro på något Rijeka mål.

Rijeka försvarade sig mest mot Napoli, med fem backar dessutom. Detta gjorde det svårt för Napoli att ösa in mål, även om Napoli ändå lyckades näta två gånger. Dessvärre log all fokus hos Rijeka på försvarsspelet och kommer att göra så även i Neapel, vilket ger dem väldigt få anfall och chanser att näta. Rijeka lyckades göra ett tidigt mål mot Napoli men därefter skapade Rijeka inget mer. Rijeka har inte spelat en tävlingsmatch sedan den 8 november, då det blev en hemmaseger mot NK Lokomotiva.

På grund av Covid 19 har Rijeka inte spelat någon match på nästan tre veckors tid och det är något som ytterligare kan komma att störa spelarnas rytm och form. Napoli har en skada på anfallaren Victor Osimhen, samt att Elseid Hysaj och Amir Rrahmani har testats positivt för COVID-19 och missar matchen. Det är givet att Napoli kommer att rotera igen. Oavsett vilken startelva de ställer upp med ska de klara av att bryta ner Rijekas fem-man-försvar och klara av att hålla tätt bakåt mot ett uddlöst offensiv.

Speltips Napoli - Rijeka:
Napoli vinner och håller nollan i matchen - odds 1.72 hos bet365 , Nordicbet & Betsafe .

---
Bekräftad startelva - Napoli:
Alex Meret, Faouzi Ghoulam, Kalidou Koulibaly, Nikola Maksimovic, Giovanni Di Lorenzo, Tiemoue Bakayoko, Diego Demme, Matteo Politano, Piotr Zielinski, Elif Elmas & Andrea Petagna.

Bekräftad startelva - Rijeka:
Ivan Nevistic, Ivan Tomecak, Darko Velkovski, Nino Galovic, Hrvoje Smolcic, Armando Anastasio, Robert Muric, Stjepan Loncar, Adam Gnezda Čerin, Daniel Štefulj & Franko Andrijasevic.
---

This is the stats tab
This is the post tip