bet365 streamar alla Serie A-matcher.

Omgångens säkraste etta i den italienska Serie A hämtas och spikas på Napoli som på Diego Armando Maradona-stadion tar emot Parma - ett lag som ligger nästsist i tabellen och som är helt under isen. Napoli har hittat formen och öser in mål, speciellt på hemmaplan, medan Parma, som dras med en hel del skador i truppen, får ingenting att stämma. Detta möte ska Napoli bara vinna och på hemmaplan gör de det med stora siffror, åtminstone två måls marginal seger - till dubbla pengar på marknaden.

Napoli och Juventus är lagen som har spelat en match mindre än alla andra i Serie A. Den matchen kommer spelas i februari.

Målsättningen för Napoli denna säsong är att ta en Champions League plats och laget är på god väg dit. Tabellen är jämn, där Napoli är sexan med två poäng upp till den fjärde platsen och tre poäng upp till den tredje platsen. Efter att ha besegrat Udinese borta med 2 - 1 och krossat Fiorentina med 6 - 0 hemma tappade Napoli poäng senast borta mot formstarka Verono. Dock studsade Napoli tillbaka i cupen och vann mot ett annat formstarkt lag, Spezia, med 4 - 2, där Napoli hade en 4 - 0 ledning i pausvilan. Säsongens stora inköp Victor Osimhen hoppade in senast mot Verona i ligan och gjorde det igen mot Spezia i cupen, så han är tillbaka från skada. Endast Fabián Ruiz är borta då han fortfarande sitter i karantän - i övrigt har Napoli en full trupp.

Det har verkligen inte Parma, som dras med skador på Yann Karamoh, Botond Balogh, Lautaro Valenti, Yordan Osorio, Vincent Laurini, Hans Nicolussi Caviglia och Matteo Scozzarella. Det är en av många anledningar till att laget har totalt underpresterat. Det har blivit sju förluster på de åtta senaste matcher i alla tävlingar för Parma. Fem av dessa förluster har kommit med minst två måls skillnad. Bland annat mot de regerande mästarna Juventus blev Parma krossade på hemmaplan med hela 0 - 4.

I mitt tycke har Parma ingenting i sin väg för att stoppa Napoli. Parma är formlösa och väger för lätt för att klara av att ta poäng mot ett topplag som Napoli. Då Napoli också öser in mål på hemmaplan litar jag på att de vinner med fler än ett måls marginal.

Speltips Napoli - Parma:
1 asian -1,5 (samma som Napoli -1,5 mål) - odds 2.00 hos bet365 .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Napoli:
Alex Meret, Elseid Hysaj, Kalidou Koulibaly, Amir Rrahmani, Giovanni Di Lorenzo, Tiemoué Bakayoko, Diego Demme, Lorenzo Insigne, Piotr Zielinski, Hirving Lozano & Andrea Petagna.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Parma:
Luigi Sepe, Andrea Conti, Simone Iacoponi, Riccardo Gagliolo, Giuseppe Pezzella, Alberto Grassi, Hernani, Jasmin Kurtic, Juraj Kucka, Andreas Cornelius & Gervinho.
---

This is the stats tab
This is the post tip