Liverpool tar emot Burnley på lördagen.
Mitt speltips: Asian -1,5 på hemmalaget.
1.80 hos Casumo , Unibet & LeoVegas .

Direkt efter att ligatiteln var säkrad åkte Liverpool på en rätt tung smäll (4-0) mot Man CIty. Gjorde väl ingen höjdarmatch mot Aston Villa efter det, men i veckans match mot Brighton såg det bättre ut. Har inget särskilt att spela för, men mot Brighton såg en sån som Salah väldigt målhungrig ut. Egyptiern har minihäng på skytteligatiteln. Tycker det kändes som att laget även i övrigt var fast beslutna om att avsluta den här säsongen på ett bra sätt. Har börjat rotera en del och här är väl spelare som inledde på bänken senast aktuella för spel från start: Robertson, Mane, Fabinho och Minamino till exempel. Tror inte Salah petas.

Burnley gör det fortsatt bra utifrån sina resurser. Vunnit tre av de fyra senaste matcherna och har bara släppt in ett mål. Men jag håller inte laget särskilt högt. Tycker de hade en hel del medstuds mot West Ham nu i veckan exempelvis. Moyes gäng var bättre och jag tycker de skulle haft ledningen i första halvlek. Samma sak mot Palace för ett par veckor sedan. Får precis som Liverpool bara två dagars vila, men har som bekant en mycket tunnare trupp. Finns inte jättemycket att laborera med (gjorde exempelvis bara ett byte senast). Orkar spelarna verkligen ladda om nu när det inte finns något att spela för?

Jag är tveksam till det. Sett tidigare hur lag av Burnley-kaliber säckat ihop i svåra bortamatcher mot topplag när det inte funnits något att spela för. I grunden skiljer det ett par-tre klasser mellan lagen och när nu Liverpool verkar vara på gång efter den korta dippen direkt efter att titeln säkrats känns en klar hemmaseger trolig.

This is the stats tab
This is the post tip