Speltips: BLGM till 1.70 hos Expekt .

Liverpool tar emot Brentford hemma på Anfield i vad jag tror kommer innehålla minst ett mål från båda lagen.

Liverpool gick förvånande på pumpen mot Toulouse med 3-2 på bortaplan i Europa League under torsdagen. En plump i protokollet för jag tror att Klopp gärna hade säkrat avancemang från gruppen så tidigt som möjligt.

Brentford har jag kanske varit aningen hård mot i mina rekar hittills den här säsongen. Man ser nog lite bättre ut än vad jag fått det att låta som. Speciellt har man fortfarande en väldigt stark kontringsfotboll med Mbeumo i spetsen som faktiskt är väldigt bra. Just den kontringsfotbollen tror jag kan såra Liverpool.

Skadeuppdatering:
Van Dijk och Gravenberch missade matchen mot Toulouse i veckan, men ska vara redo för spel. Mac Alister är avstängd.
I Brentford är skadelistan lång, där målvakten Mark Flekken ska undersökas efter sin skada förra helgen och är därför tveksam till spel.

Brentford kan såra i kontringar

Jag ser framför mig ett Brentford som lägger sig lågt och låter Liverpool föra spelet. Kanske inte vad Liverpool är bäst på, men spetsen finns trots allt alltid för att göra mål.
Man har ännu inte gått mållösa från en tävlingsmatch den här säsongen och det tror jag inte man gör här heller.
Trots att man förlorade mot Toulouse gjorde man två mål i den matchen, vilket vanligtvis räcker för åtminstone en pinne.

Jag tror som sagt att Brentford har väldigt goda möjligheter att såra ett naivt Liverpool på kontring med Mbeumo och Wissa längst fram, vilket bäddar för en match där båda lagen gör mål!
Det spelas till 1.70 hos Expekt .
This is the stats tab
This is the post tip