Toppen mot botten i Serie B.

Senaste möten
Vicenza - Lecce 1-2
Lecce - Vicenza 2-1

SERIE B
4. Lecce 17 8 7 2 29:15 31

Lecce hemma
8 5 3 0 19:7 18

Formen
O, V, V, F, V

Senaste match
Pisa - Lecce 1-0
Spezia - Lecce 0-2 (Coppa Italia)

Vicenza borta
9 2 0 7 9:17 6

Formen
F, V, F, F, F

Senaste match
Vicenza - Como 0-1

Preliminära elvor

(4-3-3): Gabriel; Gendrey, Lucioni, Dermaku, Barreca; Majer, Hjulmand, Gargiulo; Strefezza, Olivieri, Di Mariano

Saknar: -
Osäkra: Coda, Tuia, Strefezza,Di Mariano

(4-2-3-1): Grandi; Bruscagin, Brosco, Padella, Crecco; Pontisso, Ranocchia; Di Pardo, Dalmonte, Giacomelli; Mancini.

Saknar: Daniel Cappelletti, Stefano Cester, Davide Lanzafame och Luca Rigoni.

Puglia-klubben Lecce tar emot Vicenza i den 18:e omgången av Serie B. Ett Lecce som varit upp och ned i Serie A sista åren och som återigen slåss om uppflyttning. En trepoängare på måndagskvällen hade inneburit delad andraplats med Brescia och bara fyra poäng upp till serieledande Pisa.
Det är givetvis en chans som Lecce vill ta. Laget är i rätt bra form. Visst, man förlorade mot just Pisa med 0-1 på bortaplan senast i ligan, men följde sedan upp det med att gå vidare i Coppa Italia (2-0 borta mot Spezia). En seger som kan ha gett extra självförtroende inför kvällens match. Ett par avbräck ser det ut att bli, där några namn testas sent, men Lecce ställer ändå ett bra lag på benen.
På andra sidan planen står jumbon Vicenza. Den gamle Milanspelaren Christian Brocchi leder laget och hans jobb är förstås ifrågasatt. Laget har tre raka förluster, de två senaste med 0-1 (borta mot Perugia och hemma mot Como) och sju pinnar på 17 matcher är förstås allt annat än bra. Fyra spelare missar definitivt matchen: Daniel Cappelletti, Stefano Cester, Davide Lanzafame och Luca Rigoni.

SPELTIPS
Jag tror på Lecce här och spelar hemmalaget asian hcp -1 (pengarna åter vid uddamålsseger) till 1.84 hos Pinnacle (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip