Speltips: IFK Norrköping vinner matchen till 1.72 hos Pinnacle

____________________________________

Grupp 8
IK Sirius +2 3 p
IK Brage 0 1p
IFK Norrköping 0 1p
Utsikten -2 0 p

____________________________

Det råder spänning i grupp 8 när IFK Norrköping behöver vinna när Utsikten kommer på besök. Sirius ser starka ut i gruppledning och vid hemmaseger här kan det bli en härlig allsvensk seriefinal att se framemot i Uppsala. Däremot har det inte alltid sett frid och fröjd ut för Peking under inledningen av året med Andreas Alm som tränare. Spelet har inte suttit ännu och truppen är inte på något sätt färdig, det känns lite felbalanserat och det behövs mer spets. Det blir heller inte bättre av att Traustason visar missnöje och kan vara påväg bort. Nu möter man ett nytt Superettan-lag och då får vi ännu en gång chansen att spela Peking till lockande odds.


IFK Norrköping
Senaste match: Norrköping - Brage 1-1
xG: 1.5 - 1.97
Skott/skott på mål: 12/4 - 15/6
Possession(%): 50 - 50
Hörnor: 6 - 6
En jämn fotbollsmatch där IFK Norrköping förvisso skapade en del och hann med att missa en straff genom Traustason. Han fick sin revansch med ett snyggt kombinationsspel med Nyman - till ett klassmål. Därefter hanns det med ett rött kort och Brage kunde ta över och även sätta kvitteringen. En missräkning för Norrköping som här måste ta snabb revansch.



Utsikten
Senaste match: Sirius - Utsikten 2-0
xG: 0.82 - 1.89
Skott/skott på mål: 13/5 - 16/4
Possession(%): 48 - 52
Hörnor: 1 - 6
Sirius kopplade greppet direkt när Utsikten öppnade avvaktande. 2-0 efter 36 minuter och matchen var mer eller mindre över. Utsikten tar av förklarliga skäl över och skapar en del men med den inledningen så är det för tufft att få med sig någon poäng.

Allsvenskan vs Superettan. Peking visar en högre nivå på hemmaplan denna gång.

Ingen höjdarmatch senast för IFK Norrköping samtidigt som Utsikten ändå gjorde en okej insats mot Sirius efter 2-0. Gästerna har inte direkt gjort några förändringar i sitt truppbygge, man fortsätter värva spelare från andra lag som har bra säsonger bakom sig men som inte fått ut det under föregående år som exempelvis Robin Book och Lucas Lima. Om allt klaffar så har man ett slagkraftigt lag i Superettan och man gör det bra utifrån de resurserna man har. Ska man dock jämföra truppen med Peking så skiljer det mycket, vilket är självklart när det skiljer en division mellan lagen.
Oddset är lockande på IFK Norrköping när vi erbjuds 1.72 för hemmasegern, det är ett lag som är under uppbyggnad och spelet kommer att sitta bättre för varje match. Ett par av nyförvärven visade stabilitet direkt där jag framförallt tror att Watson blir en viktig pjäs defensivt. Räknar inte med att Utsikten gör en lika bra säsong som förra året och rankar inte laget speciellt högt just nu. 1.72 är ett tacksamt odds för ett lag av Pekings kaliber som här får en extrachans att studsa tillbaka.

Speltips: IFK Norrköping vinner matchen till 1.72 hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip