Botten möter toppen i den sista omgången av Europa League gruppspelet där Ferencvaros tar emot Bayer Leverkusen på Groupama Arena i Budapest. Ferencvaros får klassas som det sämsta laget i turneringen, då de är ensamma om att ha tagit noll poäng hittills. Svårt att tro att detta är något som ändras när obesegrade Leverkusen, med fyra segrar och ett kryss, gästar dem. Visst bör Bundesliga giganterna rotera en hel del. Dock är de ändå flera nummer större och ska klara av att vinna mötet.

Hemma i Ungern har det gått lysande för Ferencvaros, som har tagit 10 segrar på 14 omgångar. Där är de redan på god väg att ta en fjärde raka ligatitel. Väl ute i Europa har de vägt på tok för lätt. De ska ha beröm för att ha klarat av att bara förlora med siffrorna 1 - 2 på bortaplan mot Leverkusen. Dock har formen varit allt sämre sedan dess. Det har blivit förluster mot Real Betis och Celtic - två gånger om - utan att Ferencvaros överhuvudtaget har haft något att sätta emot. Svårt att bryta det mönstret nu.

Under november månad har det blivit fyra segrar och en oavgjort match, i alla tävlingar, för Leverkusen. Därefter har det blivit en innebandy seger över Greuther Fürth i Bundesliga med hela 7 - 1. Patrik Schick nätade fyra gånger. Leverkusen ligger på en tredje plats i Tyskland, med tre raka segrar i ligaspelet. De har varit oerhört framgångsrika i offensiven, både i Bundesliga och Europa League. Även om tränaren Gerardo Seoane roterar i startelvan kommer bänkspelarna att ta sin chans att imponera.

Jag tar en tydlig ställning och lägger ett spel på en rak Leverkusen seger i det sista gruppspelsmötet i Europa League.

Speltips Ferencvaros - Leverkusen:
2. Odds 1.83 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Ferencvaros:
Denes Dibusz, Samy Mmaee, Miha Blazic, Endre Botka, Henry Wingo, Aissa Laidouni, Balint Vecsei, Eldar Civic, Myrto Uzuni, Ryan Mmaee & Tokmac Nguen.

Preliminär startelva - Leverkusen:
Lukas Hradecky, Jeremie Frimpong, Odilon Kossounou, Edmond Tapsoba, Daley Sinkgraven, Charles Aranguiz, Kerem Demirbay, Karim Bellarabi, Nadiem Amiri, Amine Adli & Lucas Alario.
---

This is the stats tab
This is the post tip