Bayern München:

Toppen mot botten på Allianz Arena. Bayern München är dock inte allra först i Bundesligatabellen utan Thomas Tuchels lag – som vunnit sex raka matcher i ligaspelet – får alltjämt finna sig i att ha Bayer Leverkusen framför sig.

Bayern återvände efter landslagsuppehållet med en 1-0-seger mot bottenlaget FC Köln där segersiffrorna inte speglade matchbild eller underliggande siffror, där Bayern dominerade fullständigt. I veckan kunde Tuchel kosta på sig att rotera sin trupp en aning i Champions League, där man redan säkrat gruppsegern, vilket resulterade i en 0-0-match hemma mot FC Köpenhamn.

Skadeläget börja se bättre och bättre ut. Matthijs de Ligt är fortfarande skadad, men Jamal Musiala närmar sig spel efter skadefrånvaro. Kim Min-jae vilades mot FCK i veckan, där Dayot Upamecano fick sällskap av Leon Goretzka i mittlåset. Goretzka lär flytta upp på mittfältet bredvid Joshua Kimmich igen. I övrigt fick Thomas Müller och Mathys Tel starta, men det är väl högst troligt att en formstark spelare som Leroy Sané återvänder till startelvan här.

Union Berlin:

Vi har vid ett par tillfällen varit inne på vilken mardrömssäsong Union Berlin genomlever efter fjolårssäsongens storsuccé som ledde hela vägen till Champions League. Union Berlin-legendaren Urs Firscher fick till slut sparken från tränarposten under landslagsuppehållet och nye Nenad Bjelica gjorde sin första match på tränarbänken i veckans Champions League. Union stod för en rätt slätstruken insats i Portugal där det bara blev en poäng mot Braga, trots att portugiserna fick Sikou Niakaté utvisad efter en halvtimme, och trots att Union tog ledningen i slutet av den första halvleken genom Robin Gosens.

Nej, det har inte varit mycket att glädjas åt i Union Berlin under hösten. Union är näst sist i Bundesliga och har inte vunnit på tio matcher i ligaspelet, där man ändå bröt en lång förlustsvit genom krysset mot Augsburg förra helgen. Sheraldo Becker, anfallaren som var så bra i fjol, är ett osäkert kort inför den här matchen, precis som fotskadade Danilho Doekhi.

Har Union något att sätta emot?

Svårt att hitta något riktigt spelvärt på förhand, med oerhört låga odds på hemmasegern. Men Bayern att vinna och hålla nollan till 1,85 hos Pinnacle kan vara ett alternativ mot ett Union som bara producerat tolv ligamål den här säsongen och som dragit blankt i fem av de sex senaste inhemska matcherna. Bayern har hållit nollan i båda matcherna efter uppehållet.
This is the stats tab
This is the post tip