Cypern och Serbien möts i en träningsmatch under måndagsaftonen där Serbiens förberedelser inför sommarens fotbolls-EM fortsätter. Dragan Stojkovics gäng lär vara rejält revanschsuget efter en både bättre prestation och ett bättre resultat än senast, när serberna föll med hela 4-0 mot Ryssland i en träningsmatch, där en tidig utvisning på Milan Gajic gjorde att siffrorna susade ifrån. Att Serbien släpper in mycket mål är dock ingen nyhet, det har varit fallet för Stojkovics lag på sistone, som inte hållit nollan sedan en 2-0-seger mot Montenegro för ett år sedan.

Serbien lär göra ett antal förändringar till den här matchen där spelare som Aleksandar Mitrovic och Sergej Milinkovic-Savic bör återvända till startelvan.

Serbien ställs mot ett Cypern som inte kom ens lite nära att utmana om en EM-plats. Cypern slutade tvärsist i sin EM-kvalgrupp utan en enda inspelad poäng, där man mäktade med tre mål framåt och släppte in hela 28 på 8 matcher – alltså ett snitt på 3.5 insläppta per match. Cypern kryssade mot Lettland, 1-1, i en träningsmatch i torsdags.

Klasskillnad – Serbien vill visa vad man går för

Det ska vara klasskillnad här och Serbien lär vilja visa vad man går för och få bitar på plats inför EM-starten i juni. Att förlora med fyra bollar mot Ryssland ingick nog inte i Stojkovics plan och även om serberna var långt ifrån fenomenala i kvalet, där man slutade bakom Ungern, är det åtminstone på pappret ett starkt lag med stort kunnande. Serbien -1.5 finns till 1,86 hos Expekt .
This is the stats tab
This is the post tip