Norrtälje har tappat stora delar av fjolårstruppen och går från en toppstrid 2016 till en kamp om kontraktet 2017. Eskilstuna håller jag högre och de kommer hit revanschsugna från torsken mot Karlslund.

DIV 2 NORRA SVEALAND
8. Eskilstuna City FK 3 1 1 1 5-5 0 4
11. BKV Norrtälje 3 0 1 2 1-5 -4 1

Aspudden - Norrtälje 2-0
Norrtälje - BK Forward 1-1
Sundbyberg - Norrtälje 2-0

Eskilstuna - Gute 2-2
Strömsbergs - Eskilstuna 1-2
Eskilstuna - Karlslund 1-2

Norrtälje har tappat en mängd viktiga spelare inför den här säsongen. En mittback gick till Frej, två mittfältare gick till Värnamo och Örgryte och målvakten la av för att bli utespelare och satsa på den civila karriären. Jag har säkert glömt ett par namn till, men årets upplaga av Norrtälje är helt enkelt inte lika bra som förra årets upplaga. Värvningarna har främst kommit från lägre divisioner och som en ytterligare käftsmäll är lagets bästa spelare Andreas Bellander på rehablistan. I sina bästa stunder är han seriens kanske bästa spelare.

Eskilstuna har blandat och gett en del. 2-2 mot svårspelade Gute, seger med 2-1 borta mot förmodade bottenlaget Strömsberg och en 1-2-torsk mot Karlslund som var klart rättvis. Därför kommer Eskilstuna, som kanske inte är det mest samspelta laget men som har ett par spetsspelare, vara revanschsuget i eftermiddag. De ser säkert sin chans att kamma hem en trepoängare här och jag tycker att oddsen ligger ganska fel. Gästerna bör definitivt vara favoriter.

SPELTIPS
Spelar Eskilstuna draw no bet till 1,72 hos Betsson (4/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip