En viktig match för båda lagen men för två olika anledningar - Aston Villa för att försöka hålla sig kvar medan Tottenham ska ta en steg närmare en CL-plats.

Hemmalaget ligger fortfarande över strecket men den tunga förlusten mot Bournemouth sved ordentligt. Avslutar säsongen med ett tufft spelschema så att ta poäng hemma mot ett Tottenham som inte glänser känns som en bedrift som de behöver klara av om ett nytt PL-kontrakt ska säkras.

Tottenham imponerar inte alls. De vinner visserligen matcher för tillfälligt och det är det som räknas i fotboll i slutändan men det är på ett sätt som är mer tur och vad det är skicklighet, så fortsätter de på samma spår kommer det jämna ut sig och poängtappen kommer komma. Blev i vissa stunder utspelade mot Southampton på hemmaplan i cupen. Nu gjorde kvalitén i Spurs så att de kunde ta sig vidare men att man ska vända underläge sista 15 minuterna är inget man ska ta för givet. Tycker vi ser tydligt att Mourinho gör samma sak som i Man United. Det kan hålla ett tag, kanske säsongen ut men det är inget du bygger en framtid på.

Domaren är Martin Atkinson, en domare som gärna ser att det blir rull på matchen. Blåser inte i onödan och framför allt är han en av de bästa med att visa fördel. Vissa domare blåser utan att kolla var bollen tar vägen men Atkinson väntar in och läser av situationen för att se om det behövs blåsa eller om laget har bollen.

En hög lina generellt för att vara PL och även om Grealish får med sig många frisparkar så känns den lite väl hög med tanke på att just Atkinson håller i pipan. Förra mötet slutade med 23 frisparkar.

Jag spelar under 28,5 frisparkar @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip