Londonderby där viktiga poäng i jakten på Europa står på spel.

Arsenal är just nu utanför topp-5 men kan gå om både West Ham och Man United vid vinst i den här matchen. Fortsätter att variera bra prestationer med riktigt dåliga. Började tveksamt mot Saints i helgen men efter 1-0-målet så tog man över och vann sedan enkelt. Men Arsenal har svårt att få ihop spelet i 90 minuter och de perioder när det inte flyter så straffas man hårt.

West Ham vann när de spelade Londonderby senast mot Chelsea med 3-2. Liten missräkning senast när det bara blev 0-0 mot Burnley. Tillbaka till en match där West Ham inte behöver sätta upp eget tempo utan det ansvaret ligger främst hos Arsenal. Passar Moyes lag väldigt bra för kvaliteten att hänga i det tempot finns i laget.

Tror vi får se en rolig match där båda lagen känner att det finns bra chanser att vinna. För Arsenals del så kräver fansen en vinst hemma mot West Ham och ska Arsenal bli höga i pressen så kommer West Ham gynnas av att deras offensiv får en-mot-en i kontringar.

Jag spelar över 25,5 skott @1.72 hos bet365 med 3u.