Saints (5-6) vs Cowboys (7-4). Det här hade varit en spännande outing om Saints varit skadefria som Cowboys, men så är inte fallet. Deras bästa offensiva vapen RB Kamara spelar inte. Hos Cowboys är känslan precis tvärtom. För första gången sedan 2019 är deras defense intakt när DeMarcus Lawrence kommer tillbaka.

Jag kan inte se Saints matcha Cowboys i poäng gjorda framåt. Cowboys å sin sida har två uppgifter att rätta till; springspelet och sluta ta penalties. Hanterar man dessa, då vinner man.

Jag spelar Cowboys -4,5 till oddset 1,74 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Cowboys sprang bättre än nästan alla lag i NFL de första sex matcherna. De snittade 164 yards per outing och brisade fram till 5-1 i matcher. MEN sedan dess har springspelet gått i stå och laget har snittat 83 yards över de fem efterföljande matcherna och gått 2-3 över den tiden. De har också två raka förluster.

2. Nu till Cowboys alla penalties. 816 yards. Jisses. Det är till dags dato sämst i hela ligan. Här måste en förändring ske i afton. Då vinner man.

3. Saints då? Ja, vad skall man säga? Reserv-QB Siemian har inte varit särskilt yster i poäng gjorda framåt till skillnad mot Cowboys (+30 poäng i sina matcher på slutet). Men det är inte bara här det är problem. RB Kamara är ute. Deras två bästa offensiva tacklare är borta. Två av deras bästa linjemän är också borta. Det är tunga jobsposter.

4. Som jag nämnde i ingressen; för första gången sedan 2019 har Cowboys en komplett front i defensiven. Det om något är extremt positivt. Alla är med. Från höger till vänster. En sjuk boost.

5. Notera att Micah Parsons i Cowboys blev månadens defensive rookie. Stort! Välförtjänt!

6. Prescott får också tillbaka WR Cooper efter att ha varit på COVID-19-listan. En av de bättre i ligan. Svår att täcka. Pass på. Det kommer bli en hel del långa bollar i afton. Tro mig!

Jag spelar på det laget som har den bästa offensiven i afton och det är Cowboys. Jag gillar oddset -4,5 till oddset 1,74 hos Pinnacle .

/RoloMartins








This is the stats tab
This is the post tip